Kirsi Huotari

Kirsi Huotari

Kirsi Huotari

Tietoa minusta

Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!

Liikunta on ollut aina osa elämääni. Tällä hetkellä sanoisin olevani ”fiilisliikkuja” sillä liikun monipuolisesti fiiliksen mukaan. Olen saanut työskennellä yli 18 vuotta liikunnan ja hyvinvoinnin parissa opetusalalla korkeakoulumaailmassa; seitsemän vuotta Oulun yliopiston Kajaanin opettajankoulutusyksikössä sekä nyt jo yli 11 vuotta Kajaanin ammattikorkeakoululla liikunnanohjaajakoulutusohjelmassa. Lisäksi olen tehnyt hyvinvointivalmennusta sekä vuorovaikutuskoulutusta eri kohderyhmille useiden vuosien ajan. Teen väitöskirjatutkimusta aiheesta tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä ryhmäytyminen. Aiheesta on tullut minulle, ja varmasti myös monelle muulle, tänä päivänä jopa merkityksellisempi kuin tutkimukseni alkuvaiheessa. Haluan jakaa tätä osaamistani mahdollisimman monelle, auttaa yksilöä voimaan paremmin ja tiimiä toimimaan tehokkaammin.

Koulutus

  • Kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja 2004
  • Liikunnan aineopinnot 2007
  • Terveystieteiden aineopinnot 2004
  • Liikunnanohjaaja (AMK) 2000
  • Digitaalisen liiketoiminnan kehittäjä 2020 (30 op/YAMK)
  • Teen väitöskirjatutkimusta aiheesta tunne- ja vuorovaikutustaidot ja tätä osaamista hyödynnän myös jokaisessa valmennuksessa ja koulutuksessa

“ Ihmisten hyvinvointiin liittyvät asiat ovat olleet aina lähellä sydäntäni.”