Valmennukset

 • Tunteella tulosta! -12 viikon yksilöllinen premium-valmennus (etä-/verkkototeutus)

  1 Oppitunnit

  Autan naisyrittäjiä etenemään uralla itsevarmasti ja kasvattamaan tulosta stressittömämmin toimivien tunne- ja vuorovaikutustaitojen avulla, jotta he voivat työssään hyvin ja pystyvät nauttimaan lisääntyvästä vapaa-ajasta.

 • Tunnetaidot, vuorovaikutustaidot, tiimitaidot -koulutusta Kajaanissa

  0 Oppitunnit

  Kaipaako tiiminne tunnetaitoihin, vuorovaikutustaitoihin tai tiimitaitoihin liittyvää asiantuntijaluentoa tai -koulutusta?

 • LEMPEÄ LIIKUNTASTARTTI -3 kk:n pienryhmävalmennus (verkossa)

  0 Oppitunnit

  Palaako sisälläsi kipinä liikunnallisen elämäntavan aloittamiselle, mutta et vain pääse alkuun? Oletko jo kauan aikonut aloittaa liikkumisen -jostain syystä aloittaminen kuitenkin aina siirtyy? Eikö juuri nyt olisi ihana aika aloittaa ja ottaa kevät vastaan energisenä! Tässä liikuntastartissa laadin sinulle yksilöllisen liikuntaohjelman sinun taustasi, tavoitteesi ja toiveesi huomioiden. Tämän lisäksi saat tuen minulta ja pienryhmältä koko valmennuksen ajan.  

 • InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS KAJAANISSA

  0 Oppitunnit

  Haluatko luotettavan mittauksen oman kehosi koostumuksesta? Mittauksen avulla saat luotettavan tiedon siitä, kuinka paljon kehosi sisältää mm. lihasta, rasvaa ja nesteitä -ja missä suhteessa! Saat tietää myös sisäelintesi ympärillä olevan rasvan määrän, mikä on terveyden kannalta tärkeä tulos. OSTA InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS TÄSTÄ!

 • ALOITA LIIKKUMINEN PERSONAL TRAINERIN AVULLA -HELPOSTI JA NAUTTIEN SIITÄ! Yksilöllinen 8 viikon liikuntastartti (verkossa)

  0 Oppitunnit

  Palaako sisälläsi kipinä liikunnallisen elämäntavan aloittamiselle, mutta et vain pääse alkuun? Oletko jo kauan aikonut aloittaa liikkumisen -jostain syystä aloittaminen aina siirtyy? Tässä liikuntastartissa sinulle laaditaan yksilöllinen liikuntaohjelma sinun taustasi, tavoitteesi ja toiveesi huomioiden. Sinua ei yritetä laittaa samaan muottiin muiden kanssa sillä sama ”liikkumisresepti” ei toimi kaikille! VOIT ILMOITTAUTUA MUKAAN NYT HETI!

 • 4 TEHOKASTA, MUTTA LEMPEÄÄ HARJOITUSTA, JOILLA SAAT VAHVAN KESKIVARTALON! Verkossa –aloita nyt heti!

  1 Oppitunnit

  Jos koet, että keskivartalo on sinun heikoin lenkkisi, tämä harjoitusohjelma on juuri sinulle! Keskivartalon vahvistamisen ohella myös pidennät ja rentoutat selkääsi ja voit saada helpotusta selkäkipuihin. Harjoittelun myötä huomaat, kuinka ryhtisi ja kehosi asento ovat parantuneet. Tavoitteena ei ole tuoda sixpackia esiin, mutta et varmasti pistä pahaksesi, että vatsalihaksesi ovat tiukemmassa kunnossa! Keskivartaloa vahvistavat harjoitukset saat heti käyttöösi ja ne ovat käytössäsi 3 kuukauden ajan. Voit tehdä harjoituksia ajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. OSTA HARJOITUSOHJELMA NYT JA ALOITA KESKIVARTALOSI VAHVISTAMINEN HETI!

 • PERSONAL TRAINER SINULLE JA YSTÄVILLESI -KAJAANISSA. Yksilöllinen pienryhmävalmennus!

  0 Oppitunnit

  Tässä valmennuksessa sinulla ja ystävilläsi on loistava mahdollisuus saada yksilöllinen personal trainer -ohjaus sekä pienryhmävalmennus samassa paketissa! Oletko jo kauan haaveillut elämäntapamuutoksesta? Haluatko tällä kertaa oikeasti onnistua yhdessä ystäviesi kanssa? Ilmoittaudu yhdessä ystäviesi kanssa!

 • LAHJAKSI InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS KAJAANISSA

  0 Oppitunnit

  Haluatko luotettavan mittauksen oman kehosi koostumuksesta? Mittauksen avulla saat luotettavan tiedon siitä, kuinka paljon kehosi sisältää mm. lihasta, rasvaa ja nesteitä -ja missä suhteessa! Saat tietää myös sisäelintesi ympärillä olevan rasvan määrän, mikä on terveyden kannalta tärkeä tulos. OSTA InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS LAHJAKSI TÄSTÄ!

 • KOHTI PAREMPAA VUOROVAIKUTUSTA! -Vuorovaikutuskoulutus työyhteisölle

  0 Oppitunnit

  Kaipaako työyhteisönne herättelyä sisäisessä kommunikaatiossa? Pienillä ja yksinkertaisilla vuorovaikutukseen liittyvillä asioilla on mahdollista kehittää työyhteisöstänne paremmin toimiva -vaikka se toimisi hyvin jo nyt. Kysy tarjous!

Valmentajat

Kirsi Huotari
Kirsi Huotari
Valmentaja
Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!
Näytä kaikki