ALOITA LIIKKUMINEN PERSONAL TRAINERIN AVULLA -HELPOSTI JA NAUTTIEN SIITÄ! Yksilöllinen 8 viikon liikuntastartti (verkossa)


Palaako sisälläsi kipinä liikunnallisen elämäntavan aloittamiselle, mutta et vain pääse alkuun? Oletko jo kauan aikonut aloittaa liikkumisen -jostain syystä aloittaminen aina siirtyy? Tässä liikuntastartissa sinulle laaditaan yksilöllinen liikuntaohjelma sinun taustasi, tavoitteesi ja toiveesi huomioiden. Sinua ei yritetä laittaa samaan muottiin muiden kanssa sillä sama ”liikkumisresepti” ei toimi kaikille! VOIT ILMOITTAUTUA MUKAAN NYT HETI!
Ilmainen
0 Oppituntia

Liikuntastartti personal trainerin avulla

  

Tämä valmennus on yksilöllinen, matalankynnyksen liikuntastartti. Voit aloittaa liikunnallisen elämäntavan NYT heti!

 


”ALOITA LIIKKUMINEN PERSONAL TRAINERIN AVULLA -HELPOSTI JA NAUTTIEN SIITÄ! Yksilöllinen 8 viikon liikuntastartti (verkossa)”

 

Palaako sisälläsi kipinä liikunnallisen elämäntavan aloittamiselle, mutta et vain pääse alkuun? Oletko jo kauan aikonut aloittaa liikkumisen -jostain syystä aloittaminen aina siirtyy? Tässä liikuntastartissa laadin sinulle yksilöllisen liikuntaohjelman sinun taustasi, tavoitteesi ja toiveesi huomioiden. En yritä laittaa sinua samaan muottiin muiden kanssa sillä sama ”liikkumisresepti” ei sovi kaikille!

 

Liikuntastartissa saat käyttöösi sähköisen kalenterin, josta näet kaikki sinulle laaditut harjoitukset ohjeiden kanssa 8 viikon ajalle. Pystyt seuraamaan omaa liikkumistasi konkreettisesti ja merkitsemään suoritetut harjoitukset kalenteriin. Myös minä valmentajana pystyn seuraamaan edistymistäsi kalenteristasi ja osaan motivoida/kannustaa sinua oikeaan suuntaan. Kun sinulla on valmis liikuntaohjelma, tiedät tarkaan, mitä sinun tulee tehdä saavuttaaksesi tavoitteet. Säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse itse pähkäillä näiden asioiden kanssa. Valmentajanasi olen sinun tukenasi koko 8 viikon ajan, sillä olemme yhteydessä säännöllisesti -puhelimitse ja sähköpostilla. Liikuntastartti ei siis ole paikkaan eikä aikaan sidottu, sillä kaikki tapahtuu etänä. Jos olet miettinyt personal trainerin palkkaamista, tämä on hyvä vaihtoehto sille.   

 

Haluan kertoa sinulle, että tämä liikuntastartti ei tule olemaan sinulle pakkopullaa eikä hampaat irvessä tekemistä. Päinvastoin! Haluan sinunkin kokevan nautinnon tunteen, jonka liikkumisesta voi saada. Siksi suunnittelen ohjelmasi niin, että sen toteuttaminen on sinulle mahdollisimman helppoa. Säännöllisen liikkumisen kautta tulet huomaamaan, että jaksat tehdä asioita paremmin. Se tuleekin olemaan yksi tärkeä motivoiva tekijä  kohti aktiivisempaa elämäntapaasi.  Hyvällä ohjauksella, kannustuksella ja ennen kaikkea onnistumisen kokemusten sinäkin opit nauttimaan liikkumisesta. Eikö ole jo aika lähteä liikkeelle?

 

Ehkä epäröit vielä ja mietit, onko tämä sinun juttusi. Miltä tuntuisi ajatus siitä, että saisit lisää energiaa arkiaskareittesi suorittamiseen etkä enää hengästyisi yhtä helposti kuin aikaisemmin. Jos mietit vielä osallistumistasi, voit aina soittaa minulle ja kysyä lisää. Puhelu ei sido sinua mihinkään ja voit rauhassa tehdä päätöksesi liikuntastartin aloittamisesta sen jälkeen.

Soita minulle: p. 050 547 6566/Kirsi

 

En jätä sinua yksin liikuntastartin jälkeen. Jos koet, että haluat jatkaa valmennuksessani tästä eteenpäin, teen sinulle  hyvän tarjouksen liikuntaohjelman jatkosta. Jos tavoitteenasi on erityisesti painon pudotus, voit ostaa minulta myös ravitsemusohjauksen (hinta 99,00), mikä pohjautuu täyttämääsi ruokapäiväkirjaan.

 


SOPIIKO LIIKUNTASTARTTI  PERSONAL TRAINERIN AVULLA JUURI SINULLE? Kyllä, jos…


 • haluat lisää energiaa
 • haluat yksilöllisen liikuntaohjelman, jossa on huomioitu sinun lähtökohtasi, tavoitteesi ja toiveesi
 • haluat vihdoin aloittaa liikunnallisen elämäntavan ja nauttia siitä
 • olet liikkunut aikaisemmin, mutta viime aikoina se on jäänyt vähemmälle
 • liikut säännöllisesti, mutta liikkumisessa ei ole tavoitetta -> tavoitteen asettaminen vie liikkumisen ”uudelle tasolle”
 • haluat edistää terveyttäsi ja liikkua liikuntasuositusten mukaisesti
 • haluat perehtyä omassa rauhassa oikeisiin suoritustekniikoihin videoiden kautta
 • haluat personal trainerin palvelun kotiisi
 • haluat hyvinvointia ja energiaa elämääsi
 • pystyt liikkumaan terveytesi huomioiden turvallisesti, lääkäri tms. ei ole kieltänyt liikkumista
 • Olet valmis sitoutumaan valmennukseen ja tekemään töitä oman hyvinvointisi eteen!

 


NÄIN LIIKUNTASTARTTI PERSONAL TRAINERIN AVULLA ETENEE:


 • Maksettuasi liikuntastartin nettisivuillamme saat vuorokauden sisällä sähköpostiisi linkin kyselyyn, jossa kartoitamme taustasi, lähtötilanteesi, tavoitteesi sekä sinulle miellyttävimmät liikuntamuodot. Näin pystyn valmentajana laatimaan sinulle yksilöllisen liikuntaohjelman.
 • Kun olet vastannut kyselyyn ja lähettänyt sen, saat 3 arkipäivän sisällä sähköpostiisi linkin, josta löydät harjoitusohjelman. Käymme liikuntaohjelman yhdessä läpi puhelimitse ja opastan sinua ohjelman käytössä. Samalla varmistan, että voit noudattaa ohjelmaa turvallisesti.
 • Saat rauhassa testata ohjelman toimivuutta. Viikon kokeilun jälkeen teen tarvittaessa ohjelmaan muutoksia, jos se ei sellaisenaan ole sinulle sopiva. Näin haluan varmistaa, että sinulla on toimiva ja ennen kaikkea motivoiva liikuntaohjelma käytössäsi.
 • Jos sinulla tulee kysyttävää liikuntastartin aikana, voit koska tahansa olla yhteydessä valmentajaan sähköpostitse tai puhelimitse.
 • Liikuntaohjelma on suunnitellaan kahdeksalle viikolle. Voit tulostaa ohjelmat itsellesi pdf-muodossa ja ne ovat aina käytössäsi.

 


LIIKUNTASTARTISSA SAAT KAIKEN TÄMÄN:


 • Yksilöllisen liikuntaohjelman (8 viikon ajaksi), joka rytmittyy sujuvasti arkitoimintojesi kanssa. Voit katsoa kaikki harjoitukset sähköisestä kalenterista ja laittaa siihen merkinnän, kun olet tehnyt harjoituksen. Näin oma harjoittelusi konkretisoituu sinulle ja valmentajalle seurannan muodossa. Ohjelma laaditaan sinun tavoitteittesi/toiveittesi mukaan. Siinä huomioidaan aikaisempi liikkumistaustasi sekä aika, joka sinulla on mahdollista käyttää liikkumiseen. Pyrimme kuitenkin siihen, että terveysliikuntasuositusten mukainen liikunnan määrä ja laatu täyttyvät (kestävyyskunnon ja lihaskunnon/liikehallinnan kehittäminen). Katso Liikkumisen suositukset
 • Liikuntaneuvonta valmentajan kanssa 30 min (puhelimitse), jossa käydään läpi liikuntaohjelma, opastus ohjelman käyttöön ja turvallisuuteen liittyvät asiat
 • Mahdollisuus muokata ohjelmaa ensimmäisen viikon jälkeen, jos ohjelma ei jostain syystä ole sinulle sopiva
 • Valmentajan vartit puhelimitse 3x 15min (8 viikon aikana)
 • Valmentajan tuki puhelimitse tai sähköpostitse koko 8 viikon ajan
 • 7 vuorokauden ajan 100% tyytyväisyystakuu! Jos jostain syystä toteat, että tämä liikuntastartti ei sovi sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin

 

Liikuntastartin arvo ei muodostu pelkästään edellä mainituista asioista. Olen ammattitaitoinen ja helposti lähestyttvä valmentaja. Olen käyttänyt vuosia aikaa monipuoliseen kouluttautumiseen (voit lukea tarkemmin valmentaja-sivun esittelystä) ja lisäksi tehnyt myös taloudellisia satsauksia. Sinun ei tarvitse tehdä tätä samaa, joten säästät aikaa ja rahaa. Teen sinulle liikumisen aloittamisen  mahdollisimman helpoksi, mutta toki valmennus vaatii työtä myös sinulta! Tulosten saavuttaminen vaatii sitoutumista ja liikkumista laatimani ohjelman mukaisesti. Jos olet valmis sitoutumaan liikuntastarttiin, onnistut varmasti 🙂

 

Kuinka voin tarjota liikuntastartin näin edulliseen hintaan? Yksilöllinen liikuntasuunnitelma vaatii minulta aikaa, koska perehdyn taustaasi huolella ja teen suunnitelman sen perusteella. Tämä on aika, josta en voi tinkiä. Sen sijaan työskentely etänä on muuten kustannustehokasta ja tämä hyöty tulee suoraa sinulle edullisen hinnan muodossa.

 


100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU!


 

Olen vakuuttunnut liikuntastartin laadusta, joten annan sille 7 vuorokauden tyytyväisyystakuun. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen sinulle laatimaani liikuntastarttiin, saat rahasi täysimääräisenä takaisin -ilman selityksiä. Voit siis aloittaa liikuntastartin täysin ilman riskiä!

 

 


ALOITA LIIKKUMINEN PERSONAL TRAINERIN AVULLA -VALMENNUKSEN HINTA JA MAKSAMINEN 


 

Yksilöllisen liikuntastartin hinta on vain 129€!

 

Huom! Paneudun jokaisen asiakkaan suunnitelmaan huolella, joten pystymme ottamaan liikuntastarttiin asiakkaita rajallisen määrän. Varmista oma paikkasi osallistumalla NYT.

 

Palaa tästä linkistä sivun alkuun ja varmista oman liikuntastartin aloittaminen NYT heti! Klikkaa painiketta ”Osta tämä valmennus”

 

Meillä käyvät seuraavat maksuvälineet: Smartum- tai TYKY-setelit, Edenred sekä ePassi. Jos haluat maksaa jollakin em. tavoista, laita meille sähköpostia: info@rightonme.fi

 

                                 

 


 

Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää

soita minulle: p. 050 547 6566/Kirsi

tai

laita sähköpostia: info@rightonme.fi

 

 


 

Oppitunnit

Tämän valmennuksen valmentajat

Kirsi Huotari
Valmentaja

Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!