4 TEHOKASTA, MUTTA LEMPEÄÄ HARJOITUSTA, JOILLA SAAT VAHVAN KESKIVARTALON! Verkossa –aloita nyt heti!


Jos koet, että keskivartalo on sinun heikoin lenkkisi, tämä harjoitusohjelma on juuri sinulle! Keskivartalon vahvistamisen ohella myös pidennät ja rentoutat selkääsi ja voit saada helpotusta selkäkipuihin. Harjoittelun myötä huomaat, kuinka ryhtisi ja kehosi asento ovat parantuneet. Tavoitteena ei ole tuoda sixpackia esiin, mutta et varmasti pistä pahaksesi, että vatsalihaksesi ovat tiukemmassa kunnossa! Keskivartaloa vahvistavat harjoitukset saat heti käyttöösi ja ne ovat käytössäsi 3 kuukauden ajan. Voit tehdä harjoituksia ajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. OSTA HARJOITUSOHJELMA NYT JA ALOITA KESKIVARTALOSI VAHVISTAMINEN HETI!
Ilmainen
1 Oppituntia

 

Keskivartaloharjoitus

4 TEHOKASTA, MUTTA LEMPEÄÄ HARJOITUSTA, JOILLA SAAT VAHVAN KESKIVARTALON.

Voit aloittaa harjoittelun nyt heti -ajasta ja paikasta riippumatta, sillä kaikki materiaali on verkossa. 


Aloitta intensiivinen harjoittelu keskivartalosi vahvistamiseksi nyt heti! Heitä samalla hyvästit istumatyön aiheuttamille lihaskivuille ja kehon jäykkyydelle!

 

Jos koet, että keskivartalo on sinun heikoin lenkkisi, tämä harjoitusohjelma on juuri sinulle! Keskivartalon vahvistamisen ohella myös pidennät ja rentoutat selkääsi ja voit saada helpotusta selkäkipuihin. Harjoittelun myötä huomaat, kuinka ryhtisi ja kehosi asento ovat parantuneet. Tavoitteena ei ole tuoda sixpackia esiin, mutta et varmasti pistä pahaksesi, että vatsalihaksesi ovat tiukemmassa kunnossa! Keskivartaloa vahvistavat harjoitukset saat heti käyttöösi ja ne ovat käytössäsi 3 kuukauden ajan. Voit tehdä harjoituksia ajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

 

Harjoitusohjelman punaisena lankana käytämme Nirvana Fitness –menetelmää. Menetelmä on yhdistelmä pilates ja jooga –tyyppistä harjoittelua, jossa pääset tekemään hengitysharjoituksia musiikin kanssa, liikkuvuusharjoitteluun yhdistettynä. Liikkeet ovat dynaamisia, joten sinun ei tarvitse pinnistellä pysyäksesi ääriasennoissa. Rentouttava musiikki auttaa sinua keskittymään harjoitukseen ja tämä puolestaan auttaa sinua esim. stressinhallinnassa. Lisäksi tiedossa on energiatason nousua! Olemme valinneet tähän harjoitusohjelmaan erityisesti keskivartaloa vahvistavat liikkeet.

 

Harjoituksissa keskitytään vain olennaiseen, kaikki ylimääräinen on jätetty pois. Näin ohjelma on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja onnistut varmasti! Tervetuloa mukaan ammattitaitoisten valmentajien toteuttamaan ohjelmaan.


NIRVANA FITNESS -VOIMAA, LIIKKUVUUTTA JA ENERGIAA!


 

Valmennus sisältää neljä Nirvana Fitness -harjoitusta (n. 30 min/harjoitus). Nirvana Fitness harjoituksilla huollat saman aikaisesti sekä kehoasi että mieltäsi! Ammattitaitoisen valmentajan ohjaus sekä miellyttävä musiikki auttavat sinua keskittymään harjoitukseen ja oikean hengitysrytmin oppiminen on tehty sinulle helpoksi. Samalla opit lempeän tehokkaita liikkuvuusharjoituksia, joiden tekemistä voit jatkaa aina, kun sinulle sopii. Näin saat helpotusta lihasjäykkyyksien aiheuttamiin pitkäaikaisiinkin kiputiloihin. Eikö olisikin ihanaa, jos voisit työskennellä ilman selkä-, niska-ja hartiaseudun kipuja? Voit valita ja vaihdella harjoitustasoa helposta vaativaan -omien tavoitteittesi mukaan. Nirvana Fitness –harjoitukset ovat tehokkaita, joten ne myös muokkaavat kehoasi kiinteämmäksi!

Seuraavassa videossa näet otteen siitä, millaisia käyttämämme Nirvana Fitness- videot ovat:

 


SOPIIKO TÄMÄ HARJOITUSOHJELMA SINULLE? Kyllä, jos…


 

 • Koet, että olet keskivartalosi on heikossa kunnossa ja haluat vahvistaa sitä
 • Haluat saada asentosi ryhdikkääksi
 • Haluat saada helpotusta lihasjäykkyyksien aihauttamaan lihaskipuun ja kaipaat liikkuuvuusharjoituksia jäykistyneiden lihaksien vetristämiseksi
 • Haluat käyttöösi ammattitaitoisten valmentajien suunnitteleman ja toteuttaman valmiin harjoitusohjelman
 • Haluat harjoitella silloin, kun sinulle sopii, oman aikataulun mukaan
 • Olet valmis sitoutumaan harjoitteluun ja tekemään töitä oman hyvinvointisi parantamiseksi

 


NÄIN ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ JA HARJOITUSOHJELMISTAMME:


 

 ”Tehdessäni harjoituksen ennen nukkumaan menoa, liikkeet hengityksen kanssa olivat sellaiset, että pystyin unohtamaan päivän tapahtumat ja rauhoittamaan ajatukset. Nukuin paremmin. Hengitys vaati keskittymistä, ei kuitenkaan ollut liian vaikeaa ennen nukkumaan rauhoittumista. Harjoitukset olivat opeteltavissa, ei liian vaikeita. Ne olivat myös lempeitä.  Hengitykseen piti keskittyä, mutta sekään ei ollut ylitsepääsemättömän vaikeaa. Huomasin, että enemmän pitäisi itse hengitykseen muutoinkin keskittyä enemmän. Tehdessäni harjoituksen esim. ennen muita päivän reenejä, kierrot ja liikkeet avasivat hyvin kroppaa fyysisempiin reeneihin. Toimi silloin hyvänä kehon herättäjänä. Jos reenin aloittaminen tuntui työläältä, alkulämpö oli sellainen, että kun sai ohjelman päälle, sitä ei lopettanut kesken. Ohjelman ehdottomasti paraskohta oli mielestäni loppurentoutus. Tuli hyvä mieli, kun oli harjoitteet tehty ja sai rauhassa olla rentoutuksen ajan miettien mukavia tuntemuksia. Videot ja lisämateriaalit olivat selkeitä. Ohjaajan ääni oli selkeä, hyvä ja ääni rauhoittava. Musiikki oli rauhoittava, juuri sopiva harjoitteisiin.” -Tiina 37-v.

 

”Koen, että ryhtini on jossain määrin parantunut ja kiinnitän ryhtiini enemmän huomiota päivän aikana.Vatsan seutu tuntuu hieman napakammalta. Ylipäänsä tuntuu energisemmältä. Nirvana Fitness harjoitukset olivat tosi kivoja, tykkäsin kovasti. Tuokiot olivat sopivan pituisia ja sopivan tasoisia. Hyvä asiantunteva ohjaaja, hyvät harjoitukset… Erittäin onnistunut kokonaisuus! Olitte osaavia, asiantuntevia. Lämmin kiitos.” Tuula 56-v.

 

”Tein juuri puolen tunnin ohjelman toisen kerran (kokeilin jo su ensimmäisen) ja tykkään todella paljon; ohjelma saa aikaan levollisen olon ja siinä sivussa se aktivoi keskivartaloa mukavasti. Erityisen iloinen olen siitä, että tuo polvikin tuntuu nyt hyvältä, eikä se rasitu/kipeydy noista liikkeistä.” -Nainen 39-v.

 

”Huippu ohjaajat, motivoivat liikkeet!” -Nainen 38-v.

 

”Ryhtini on parempi ja keskivartalon lihasten vahvistuminen on parempaan päin koko ajan.” -Riikka 33-v

 

”Tuntemukseni olivat tosi hyvä hyviä. Tuokiot minulle tosi rauhoittavia, keskityttiin juuri asian ytimeen. Unohdin kokonaan työpäivän kiireet. Minulle haastavia olivat keskivartalon liikkeet, muttei ylitsepääsemättömiä, uskon että ne ovat myös tehokkaita. Aion jatkossa harjoitella niitä päivittäin.” Nainen 61-v. 

 

”Ennen harjoituksia tunsin väsymystä ja sohvan ”imu” oli päivittäistä. Jälkeen harjoitusten tietoista kehon korjausliikettä seisoessa, istuessa, jne. Olen myös kiinnittänyt huomiota hengitykseeni päivittäin (jota en ole aiemmin itseasiassa ajatellut koskaan)! Olette motivoivia valmentajia!” Teija 52-v. 

 

”Ennen tunsin oloni väsyneeksi, tylsistyneeksi, eikä energiaa riittänyt. Harjoitusten jälkeen vireystila oli parempi, parempi keskittyminen. Vaati pari kertaa päästä mukaan harjoituksiin. Harjoitusten päätteeksi aina virkistynyt ja hyvä olo. Hengitys kulki paremmin.” -Hanne 32-v. 

 

”Tuokion jälkeen oli mieleltään rentoutunut mutta keholtaan aktiivinen olo, löytyi uusia lihaksia ja oppi tuntemaan kehon toispuoleisuuksia, mihin voi jatkossa kiinnittää huomiota.” Nainen 29-v.

 

”Valmennuksen myötä olo on keventynyt ja ranka suoristunut! Konkreettisesti huomaa miten keskivartalon lihakset vaikuttaa koko olemukseen ja oloon. Tykkäsin kovasti. Hengityksen ja liikkeen yhdistäminen on kivaa, tykkään tehdä tarkasti ja tehokkaasti. Huippu ohjaajat, motivoivat liikkeet.” Nainen 38-v.


HARJOITUSOHJELMASSAMME SAAT KAIKEN TÄMÄN…


 

 • Maksettuasi ohjelman, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta saat pääsyn suljetulle verkkoalustalle, josta löydät kaiken materiaalin. Materiaali on voimassa 3 kk aloituspäivästä, joten voit hyödyntää sitä ajasta ja paikasta riippumatta -aina, kun sinulle sopiii.
 • Suljetulla verkkoalustalla saat heti käyttöösi videomuodossa neljä erilaista Nirvana Fitness -harjoitusta, joissa keskityt keskivartalon vahvistamiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen ammattitaitoisen ohjaajan ohjaamana. Suositus on, että teet aina yhtä harjoitusta (kesto noin 30 min) kahden viikon ajan, vähintään 3 x viikossa. Toki voit muokata toteutusta omien tavoitteiden mukaan.
 • Sinun ei tarvitse lähteä erikseen salille jumppaamaan -vaan ohjaaja tulee ikään kuin henkilökohtaisesti kotiisi jumppaamaan kanssasi, vain sinua varten. Näin säästät aikaa, etkä ole riippuvainen esim. jumppa-aikatauluista. Voit kaikessa rauhassa katsoa videot aina uudestaan ja tehdä  harjoitukset myös eri järjestysessä, jos se on sinulle mielekkäämpää. Voit pysäyttää videon tarpeen tullen ja opetella liikesarjat huolella. Jokaisen liikesarjan alussa esitellään myös eri liikevariaatiot eli voit itse valita harjoitustason.
 • Bonuksena saat helpon kotitreenin ryhdin parantamiseksi (pdf-muodossa)
 • Saat valmentajan tuen koko 3 kuukauden ajan -> voit aina olla yhteydessä valmentajaan sähköpostitse tai puhelimitse.
 • Harjoitusohjelman on suunniteltu niin, että kaikki harjoitukset ovat helposti toteutettavissa. Onnistut varmasti!
 • Saat 7 vuorokauden ajan 100% tyytyväisyystakuu! Jos jostain syystä huomaat, että ohjelma ei sovi sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin.
 • Ohjelmat ovat henkilökohtaisessa käytössäsi 3 kk aloituspäivästä! Voit siis jatkaa harjoittelua pitkään ja saada varmasti vahvan keskivartalon.

Olemme suunnitelleet harjoitusohjelman niin, että pääset heti tositoimiin, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi mihinkään turhaan. Materiaali on käytössäsi 3 kuukauden ajan eli voit palata kaikkiin materiaaleihin aina halutessasi!


ANNAMME HARJOITUSOHJELMALLE 100% TYYTYVÄISYYSTAKUUN


Olemme panostaneet harjoitusohjelman laatuun niin paljon, että uskallamme antaa sille 7 vrk:n tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ohjelmaan, palautamme  sinulle rahat takaisin täysimääräisenä -ilman, että sinun tarvitsee selittää mitään. Riittää, että ilmoitat meille asiasta sähköpostitse 7 vrk:n kuluessa aloittamispäivästä.

 

 

 

 

 


MINKÄ ARVOINEN HARJOITUSOHJELMA ON SINULLE?


 

 1. Jos osallistuisit 3x viikossa, 8 viikon ajan ammattitaitoisen ohjaajan ohjaamaan Nirvana Fitness -tuokioon, maksaisit tästä 144 €
 2. Kotitreeni ryhdin parantamiseksi, 15 €
 3. Materiaali on käytössäsi 3 kuukautta aloituspäivästä, arvo 49€

 

Harjoitusohjelman arvo on siis vähintään 208 €. Tämä ei kuitenkaan ole sinun hintasi. Valmennuksen toteuttaminen verkossa on kustannustehokasta ja tämä hyöty tulee suoraan sinulle. Valmennuksen arvo ei ole pelkästään yllämainittu summa, sillä valmentajamme ovat pitkälle koulutettuja asiantuntijoita, jotka ovat käyttäneet paljon aikaa ja satsanneet myös taloudellisesti oman ammattitaitonsa kehittämiseen.

 


HINTA JA MAKSAMINEN


 

Osta itsellesi harjoitusohjelma ”4 TEHOKASTA, MUTTA LEMPEÄÄ HARJOITUSTA, JOILLA SAAT VAHVAN KESKIVARTALON” nyt heti! 🙂

Voit aloittaa harjoittelun koska tahansa!

HUOM! Saat harjoitusohjelman käyttöösi HUIPPU EDULLISEEN hintaan, vain 39€

 

Tartu tilaisuuteen ja ilmoittaudu mukaan. Tästä linkistä pääset sivun alkuun ja klikkamaan painiketta ”Osta tämä valmennus”

 

Meillä käyvät henkilökohtaisina maksuvälineenä myös ePassi, Smartum, Tyky sekä Edenred. Jos haluat maksaa jollakin edellä mainituista, laita meille sähköpostia: info@rightonme.fi

 


 Jos sinulla heräsi jotain kysyttävä,

laita sähköpostia: info@rightonme.fi

tai

soita: p. 050 547 6566/Kirsi

Tämän valmennuksen valmentajat

Kirsi Huotari
Valmentaja

Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!

Kaisa Loikkanen
Valmentaja

Olen yksi Right on Me - yrityksen  valmentajista. Valmennan asiakkaita Nirvana fitness- tunneilla ja muilla mind & body tunneilla.