Right On Me

“Valmennusryhmissämme et jää yksin, sillä tukenasi ja tsemppareina ovat vähintään yksi valmentaja sekä vertaisryhmä.”

Hienoa, että olet kiinnostunut omasta hyvinvoinnistasi ja löysit Right on Me –sivustolle! Toivottavasti tutustuttuasi sivuihimme toteat: ”tämä on juuri minulle”!

Siirrätkö omaan hyvinvointiisi satsaamista, koska ajattelet, että menestyäksesi elämässä sinun tulee lykätä aloittamista tai uhrata omaa hyvinvointiasi tai onnellisuuttasi?

Sinun täytyy työskennellä jopa burn-outiin asti! Nyt on aika muuttaa tämä ajattelu! On nimittäin olemassa näyttöä siitä, että itsestä huolehtiminen johtaa siihen, että ihminen saa tehtyä paremmin asioita ja pystyy ajattelemaan paremmin. Näin myös me ajattelemme Right on Me:ssä; oma hyvinvointi on kaikkien osapuolten etu, kaikilla elämän osa-alueilla.

Right on Me:n arvot ovat vastuullisuus, asiakkaasta välittäminen sekä luotettavuus.

 

Kaikki valmentajamme ovat alalle pitkälle koulutettuja ja he tietävät vastuullisen roolinsa valmentajana toimiessaan. Valmennustemme sisällöt perustuvat liikunta- ja terveysalan tieteelliseen tietoon eli voit luottaa siihen, että sisällöt ovat laadukkaita ja vastuullisesti suunniteltu.

 

Asiakkaana olet kaiken toiminnan keskiössä. Välitämme sinusta yksilönä ja toimimme hyvinvointisi edistämiseksi -haluamme oikeasti auttaa sinua! Asiakkaanamme et jää yksin, sillä sinulla on aina mahdollisuus olla yhteydessä valmentajaan sähköpostitse, puhelimella tai kasvotusten. Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme kokemuksista, joten keräämme asiakaspalautetta ja kehitämme toimintaamme koko ajan.

 

Toimimme 100 % luotettavuudella. Pyrimme aina siihen, että olet täysin tyytyväinen palveluumme, jopa enemmän! Jos jostain syystä näin ei ole, löydämme yhdessä neuvotellen ratkaisun, johon olet tyytyväinen.

 

Anna meidän auttaa sinua löytämään sisäinen motivaatiosi, ymmärtämään hyvinvointiisi yhteydessä olevia tekijöitä sekä oppimaan menetelmiä hyvinvointisi parantamiseksi. Näin saat avaimet pysyvän elämäntavan muutokseen.

 

KIINNOSTUITKO?

Ilmoittaudu heti 6 viikon ryhmävalmennukseen!