PERSONAL TRAINER SINULLE JA YSTÄVILLESI -KAJAANISSA. Yksilöllinen pienryhmävalmennus!


Tässä valmennuksessa sinulla ja ystävilläsi on loistava mahdollisuus saada yksilöllinen personal trainer -ohjaus sekä pienryhmävalmennus samassa paketissa! Oletko jo kauan haaveillut elämäntapamuutoksesta? Haluatko tällä kertaa oikeasti onnistua yhdessä ystäviesi kanssa? Ilmoittaudu yhdessä ystäviesi kanssa!
Ilmainen
0 Oppituntia

Personal trainer Kajaani

 

Tässä valmennuksessa sinulla ja ystävilläsi on loistava mahdollisuus saada yksilöllinen personal trainer -ohjaus sekä pienryhmävalmennus samassa paketissa! Oletko jo kauan haaveillut elämäntapamuutoksesta? Haluatko tällä kertaa oikeasti onnistua yhdessä ystäviesi kanssa?

 


”PERSONAL TRAINER SINULLE JA YSTÄVILLESI -KAJAANISSA. Yksilöllinen pienryhmävalmennus”

Tässä yksi esimerkki pienryhmävalmennuksesta.

Sisältö ja ajankohta on aina sovittavissa ryhmäkohtaisesti

 

Kutsu mukaan 2-3 ystävääsi ja ilmoittautukaa mukaan


 

Haaveiletko terveellisemmästä elämäntavasta, mutta sinulla ei ole ollut avaimia sen toteuttamiseen? Tässä kokonaisvaltaisessa pienvalmennusryhmässä sinut huomioidaan yksilönä ja pääset työstämään omia tavoitteitasi itsellesi sopivilla niin liikunnallisilla kuin ravitsemuksellisillakin tavoilla. Yksilöllinen valmennusohjelma suunnitellaan sinulle niin, että se ei vaadi sinulta itsekuria -mikä yleensä on este onnistumiselle. Tässä valmennuksessa opit yhdessä valmentajan kanssa, kuinka voit pienillä ja helpoilla ravitsemus- ja liikuntamuutoksilla edistää terveyttäsi. Tiedossa ei ole lakkoja eikä kieltoja! Päinvastoin: keskityt siihen, mitä voit lisätä – ei siihen, mitä voit vähentää.

 

Ehkä sinulla on takana jo useita yrityksiä elämäntapamuutokseen. Kenties olet jo kokeillut monia erilaisia ohjeita ja todennut niiden jälkeen epäonnistuneesi. Voisiko asia olla niin, etteivät ne ole olleet sinulle sopivia ja eivätkä ne siksi ole onnistuneet? Haluan auttaa sinua kääntämään elämäntapasi kohti parempaa niin, että muutos on sinulle mahdollisimman helppoa ja motivoivaa. Autan sinua onnistumaan, omat lähtökohtasi ja toiveesi huomioiden. Hyppää ystäviesi kanssa mukaan valmennukseen, joka auttaa sinua ottamaan vastaan syksyn energisenä!

 

Tämän pienvalmennusryhmän, jossa edetään viikko kerrallaan kohti omia tavoitteitasi, toteutusajankohta sovitaan ryhmäkohtaisesti. Haluan palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti, joten paikkoja on rajoitetusti! Kerää ystävistäsi 3-4 hengen ryhmä ja iltoittautukaa mukaan! Ei haittaa vaikka ryhmässä on alottelijoita ja kokeneempia liikkujia, sillä ohjelmat laaditaan jokaiselle yksilöllisesti.

 


SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS JUURI SINULLE? Kyllä, jos…


 • Olet valmis aloittamaan terveellisemmän elämäntavan ilman hampaiden kiristelyä ns. matalalta kynnykseltä
 • Uskot, että pystyt yhdessä ystäviesi ja personal trainerin avulla saavuttamaan tavoitteesi 
 • Olet jo kauan aikonut aloittaa ”elämäntaparemontin”, mutta jostain syystä se on aina siirtynyt
 • Olet jo kokeillut monia eri ohjelmia -tuloksetta
 • Olet kiinnostunut tarkastelemaan ruokavaliotasi ja syömään terveellisesti, hyvinvointiasi tukien
 • Haluat nauttia ruoasta ilman syyllisyyden tunnetta
 • Haluat selkeän ja yksilöllisen kunto-ohjelman, jossa on huomioitu sinun lähtökohtasi, tavoitteesi ja toiveesi
 • Et ole kokenut liikkumisesta mielihyvää 
 • Haluat edistää terveyttäsi ja liikkua liikkumisen suositusten mukaisesti
 • Olet harkinnut personal trainerin palveluja
 • Haluat hyvinvointia ja energiaa elämääsi
 • Olet valmis sitoutumaan valmennukseen ja tekemään töitä oman hyvinvointisi eteen!

 


MITÄ KAIKKEA SAAT 4 kk:n VALMENNUSRYHMÄSSÄ?


 

 • 6 pienryhmätapaamista (noin 60min/kerta) yhdessä valmentajan kanssa.
 • Saat itsellesi omien tavoitteittesi ja toiveittesi pohjalta räätälöidyn liikuntaohjelman 4 kk:n ajalle. Sisältöinä mm. kestävyys- ja lihaskuntoharjoittelua. Halutessasi saat oman saliohjelman tai vaihtoehtoisesti lihaskunto-ohjelman, jota voit tehdä kotona.
 • Saat käyttöösi sähköisen työkalun, johon merkitset tekemäsi harjoitukset. Näin sinä ja valmentaja voitte molemmat seurata aktiivisuuttasi. Saat tarvittaessa apua ohjelman käytössä.
 • Saat ravitsemusneuvontaa, joka pohjautuu neljän päivän ajan täyttämääsi ruokapäiväkirjaan.
 • saat 2x InBody -kehonkoostumusmittaus (valmennuksen alussa ja lopussa). Mittaus kertoo sinulle valmennusohjelman toimivuudesta ja omasta edistymisestäsi.
 • Saat valmennukseen osallistuvien ystäviesi tuen ja tsempin! Ja tietenkin ammattitaitoisen valmentajan tuen. Voit aina olla yhteydessä valmentajaan. 
 • Saat siis oivan aloituspaketin kohti terveellistä elämäntapaa! Tämän valmennuksen jälkeen sinulla on avaimet noudattaa tätä elämäntapaa myös itseksesi. Halutessasi ja aiheesta innostuessasi voit osallistua jatkovalmennukseen, jossa pureudutaan aiheeseen syvemmin -> et jää yksin valmennuksen päätyttyä!

 


TÄSSÄ MUUTAMA ASIAKASPALAUTE AIKAISEMMISTA VALMENNUKSISTAMME:


 

Tuula 56-v.

”Hyvät asiantuntevat ohjaajat, huolellisesti valmisteltu valmennuskokonaisuus, hyvät harjoitukset yms., henkilökohtainen huomiointi, mukavat osallistujat. Erittäin onnistunut kokonaisuus?! Olitte osaavia, asiantuntevia, kannustavia ja mukavia. Lämmin kiitos!”

Nainen 38-v.

”Huippu ohjaajat, motivoivat liikkeet, sopivan kokoinen ryhmä”

Kaisa 49-v.

”Olette todella hyviä. On turvallista olla, kun on asiantuntijoiden käsissä. Jatkakaa samaan malliin!”

 


VALMENNUKSEN TAPAAMISTEN AIKATAULU JA SISÄLTÖ


 

Ryhmätapaamiset (6 kertaa) toteutetaan aina yhdessä sovitun aikataulun mukaan. Valmennuksen 1. kuukauden aikana tapaamisia on tiheämmin (3 kertaa) ja sen jälkeen noin kerran kuukaudessa. Kunkin tapaamisen kesto on noin 60 min. Tapaamisajankohdat sovitaan ryhmän kanssa yhdessä.

 

Tapaamisten sisältöinä esimerkiksi:

 • 1. kerta: valmennus ensimmäisellä kerralla tutustutaan ja keskustellaan valmennuksen tavoitteista. Tehdään myös ensimmäiset InBody -kehonkoostumusmittaukset.
 • 2. kerta: ruokapäiväkirjoihin perustuva ravitsemusneuvonta sekä yksilölliset kunto-ohjelmat
 • 3. kerta: yhteistreeni kävelylenkin muodossa. Tässä pääset seuraamaan sykettäsi ja arvoimaan sinulle sopivan liikkumisvauhdin.
 • 4. ja 5 kerta: yhteistreenit, joiden sisällöistä sovitaan yhdessä ryhmän kanssa
 • 6. kerta: valmennuksen viimeisen tapaamisen aikana tehdään toiset InBody -mittaukset, jolloin pystyt näkemään konkreettisesti, millaisia muutoksia kehossasi on tapahtunut neljän kuukauden aikana. Käydään myös keskustelua tavoitteiden saavuttamisesta tähän asti ja suunnitelmia siitä, miten tästä eteenpäin.
 • Valmennusta on mahdollista jatkaa 4 kk:n jälkeen pienryhmässä tai henkilökohtaisesti.
 • Valmennuksen sisältöjä on mahdollista muokata ryhmän toiveiden mukaan. Kysy rohkeasti!

 

Pidätämme oikeiden muutoksiin.

 


HINTA JA MAKSAMINEN


PERSONAL TRAINER SINULLE JA YSTÄVILLESI -valmennuksen ryhmäkoko on 3-4 henkilöä (voit tiedustella hintaa myös eri kokoisille ryhmille tai yksilövalmennukselle).

 

4 kuukauden valmennuksen hinta alk.: 74€/kk/hlö (4x 74€ =296€ / hlö).

 

ILMOITTAUDU MUKAAN:

 • LAITTAMALLA SÄHKÖPOSTIA: info@rightonme.fi
 • SOITTAMALLA NUMEROON: 050-547 6566 / Kirsi

 

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum, TYKY-setelit, ePassi tai Edenred

                                 


 

Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää,

soita: p. 050 547 6566/Kirsi

tai

laita sähköpostia: info@rightonme.fi


Oppitunnit

Valmentajat

Kirsi Huotari
Kirsi Huotari
Valmentaja
Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!
Näytä kaikki