TUNNETAIDOT, NAISYRITTÄJÄN VALTTI! -verkkovalmennus


TUNNETAIDOT, NAISYRITTÄJÄN VALTTI! -4 viikon verkkovalmennus alkanut ma 13.1.2022! Naisyrittäjä, panosta omaan hyvinvointiisi! Paranna itsetuntemustasi, ota haltuun tunnetaidot ja nosta jaksaminen uudelle tasolle!
Ilmainen
0 Oppituntia

 

Tunnetaidot naisyrittäjä

 

TUNNETAIDOT, NAISYRITTÄJÄN VALTTI!  –4 viikon verkkovalmennus alkanut 13.1.2022!

 

Aloita matka parempaan itsetuntemukseen ja nosta hyvinvointisi UUDELLE tasolle!

 

Ota haltuun tunnetaidot ja aloita uusi vuosi panostamalla omaan hyvinvointiisi! Tämän neljän viikon intensiivisen, mutta helpon valmennuksen jälkeen olosi on levollisempi, ajattelet positiivisemmin, naurat enemmän, stressaat vähemmän ja pystyt myös nukkumaan yösi paremmin. 

 

Jos koet, että kaipaat apua arjen jaksamiseen, tämä ohjelma on juuri sinulle! Tässä valmennuksessa lähdetään selättämään stressi ja ikävät mielialanvaihtelut. Valmennus sisältää helppoja harjoituksia, joiden avulla opit tunnistamaan omia tunteitasi paremmin eri tilanteissa ja ymmärrät, kuinka ne vaikuttavat omaan ajatteluusi ja käyttäytymiseesi. Paremman itsetuntemuksen kautta opit ottamaan rennommin ja stressisi vähenee. Harjoitusten avulla opit myös laittamaan asioita tärkeysjärjestykseen, jolloin pystyt keskittämään voimavarasi sinulle oikeasti tärkeisiin ja merkittäviin asioihin. Positiivisemman ajattelun myötä huomaat arjessasi aiempaa enemmän ilonaiheita.

 

Saat valmennuksen aikana viikoittain helppoja, itsenäisesti toteutettavia harjoituksia, jotka voit tehdä ajasta ja paikasta riippumatta arkiaskareiden lomassa. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Harjoitusten taustaa avataan vielä erikseen videoilla, mitkä auttavat sinua ymmärtämään harjoitusten syvempää tarkoitusta. Pääset siis tekemään itsetutkiskelua niin teorian kuin käytännönharjoitustenkin kautta. Valmennuksen sisältö perustuu tunnettuihin tunneäly- ja vuorovaikutusteorioihin, jotka ovat valmentajan oman tekeillä olevan väitöskirjatutkimuksen taustalla. Tämän lisäksi valmennuksessa käytettävät harjoitukset sisältävät valmentajan omia, vuosien saatossa syntyneitä, oivalluksia tunnetaitoharjoituksista, joiden avulla voi tehokkaasti edistää omaa hyvinvointia. Kyseessä on siis ainutlaatuinen valmennus!

 

Valmennuksessa keskitytään olennaiseen, kaikki ylimääräinen on jätetty pois. Näin sisältö on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja onnistut varmasti! Tervetuloa mukaan ammattitaitoisen valmentajan toteuttamaan valmennukseen!

 


SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS JUURI SINULLE? Kyllä, jos…


 

 • Koet, että olet jo tarpeeksi kauan laittanut kaikki muut asiat etusijalle ja oma hyvinvointisi sekä jaksaminen ovat jääneet taka-alalle
 • Haluat jaksaa paremmin, jotta yrityksesi voi paremmin
 • Haluat kohdata asiakkaasi empaattisesti ja tehdä siitä yrityksellesi kilpailuedun
 • Haluat vähentää stressitasoasi ja nukkua paremmin
 • Haluat tuntea olosi levollisemmaksi sekä vähentää mielialanvaihteluja, turhautuneisuutta ja kiukkuisuutta.
 • Haluat keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin ja lakata murehtimasta sellaisista asioista, joihin et pysty itse vaikuttamaan
 • Haluat saada voimavarasi yrittäjänä ja/tai arjessa parempaan tasapainoon
 • Haluat oppia suhtautumaan asioihin myönteisemmin ja nauraa enemmän  
 • Olet kiinnostunut tunnetaidoista ja haluat oppia niistä lisää
 • Haluat harjoitella silloin, kun sinulle sopii, oman aikataulun mukaan
 • Olet valmis sitoutumaan harjoitteluun ja tekemään töitä oman hyvinvointisi ja itsetuntemuksesi parantamiseksi
 • Haluat, että sinulla on mahdollisuus saada tarvittaessa tukea muilta samassa tilanteessa olevilta naisyrittäjiltä sekä valmentajalta
 • Haluat käyttöösi ammattitaitoisen valmentajan suunnitteleman ja toteuttaman valmiin harjoitusohjelman
 • Osaat tietokoneen tai mobiililaitteen peruskäytön

 


VALMENNUKSESSA SAAT KAIKEN TÄMÄN:


 

 • Saat pääsyn suljetulle verkkoalustalle ja valmennuksen materiaaleihin, jotka avautuvat sinulle viikoittain valmennuksen alettua. Ensimmäisen viikon materiaalit avautuvat sinulle, kun valmennus alkaa 13.1.2022.
 • Voit tehdä harjoituksia helposti arjen toimintojen ohessa, eivätkä ne vie sinulta paljoa aikaa (vain noin ½-2h/viikko).
 • Saat valmennukselle 7 vuorokauden ajan (valmennuksen aloituspäivästä) 100% tyytyväisyystakuun! Jos jostain syystä huomaat, että ohjelma ei sovi sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin. Riittää, kun ilmoitat asiasta sähköpostitse. 
 • Materiaali on kokonaisuudessaan käytettävissäsi kaksi kuukautta. Voit siis hyödyntää materiaalia tuona aikana ajasta ja paikasta riippumatta -aina, kun sinulle sopii.
 • Jos sinusta tuntuu, että jäät asioiden kanssa jumiin tai haluat muuten keskustella valmentajan kanssa henkilökohtaisesti (etänä Teamsissa), on sinulla mahdollisuus varata erikseen 15 min tsemppivartti valmentajan kanssa (hinta 15€/15 min). Tämä tarjous on vain valmennuksessa mukana oleville! Laita viestiä Kirsille, niin sovitaan aika. 

 


MINKÄ ARVOINEN TUNNETAIDOT NAISYRITTÄJÄN VALTTI -VALMENNUS ON SINULLE?


 

Kuinka paljon sinä olisit valmis maksamaan levollisemmasta olosta, positiivisemmasta elämänasenteesta, vähemmän stressaavasta olotilasta ja paremmin nukutuista öistä? Harjoituksista, joiden taustalla on luotettavaa teoriatietoa ja menetelmiä? Valmentajasta, jonka osaaminen perustuu yli 15 vuoden työkokemukseen opetusalalla korkeakoulumaailmassa? Valmentajasta, joka on aiheen parissa jo vuosia kouluttanut ja pitkälle kouluttautunut myös itse (aiheeseen liittyvä väitöskirjatutkimus tekeillä)? Valmentajana toimii KM Kirsi Huotari, joka tekee väitöskirjatutkimusta tunne- ja vuorovaikutustaitojen oppimiseen ja opettamiseen liittyen. Voit lukea tarkemmin valmentajasta sivuston Valmentajat -osiosta (painike ylälaidassa).  

 


100 % TYYTYVÄISYYSTAKUU!


Voit kokeilla valmennusta täysin ilman riskiä, sillä saat valmennukselle 7 vrk:n tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen ohjelmaan, saat rahasi takaisin täysimääräisenä -ilman, että sinun tarvitsee selittää mitään. Riittää, että ilmoitat asiasta sähköpostitse 7 vrk:n kuluessa aloittamispäivästä.


TUNNETAIDOT, NAISYRITTÄJÄN VALTTI -VALMENNUKSEN HINTA JA MAKSAMINEN


Osallistu tähän verkkovalmennukseen ”TUNNETAIDOT, NAISYRITTÄJÄN VALTTI” ja ota vahva startti syksyyn panostamalla omaan hyvinvointiisi!  

HUOM! Valmennus toteutetaan ensimmäisen kerran verkossa, joten pääset nyt mukaan EDULLISEEN hintaan, vain 49 € (sis. alv).

 

KLIKKAA TÄSTÄ LINKISTÄ JA PAINA ”OSTA TÄMÄ VALMENNUS” 

 

Osallistujamäärä on rajattu, joten ilmoittaudu heti mukaan!

 

Huom! Tätä valmennusta ei voi maksaa liikuntaseteleillä!

 


 

 Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää,

laita sähköpostia: info@rightonme.fi

tai

soita: p. 050 547 6566/Kirsi Huotari

 

 

 

 

Oppitunnit

Valmentajat

Kirsi Huotari
Kirsi Huotari
Valmentaja
Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!
Näytä kaikki