LAHJAKSI InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS KAJAANISSA


Haluatko luotettavan mittauksen oman kehosi koostumuksesta? Mittauksen avulla saat luotettavan tiedon siitä, kuinka paljon kehosi sisältää mm. lihasta, rasvaa ja nesteitä -ja missä suhteessa! Saat tietää myös sisäelintesi ympärillä olevan rasvan määrän, mikä on terveyden kannalta tärkeä tulos. OSTA InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS LAHJAKSI TÄSTÄ!
Ilmainen
0 Oppituntia

Kehonkoostumusmittaus  InBody 720 tai 770 laitteella

 

INBODY -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS KAJAANISSA!

 

Ilahduta läheistäsi lahjalla, jonka avulla hän saa luotettaa tietoa oman hyvinvointinsa tilasta! Mittaus on erityisen hyvä työkalu etenkin silloin, kun haluaa seurata esim. ruokavalion ja liikuntaohjelman vaikutuksia kehossa. Tästä syystä on suositeltavaa seurata kehonkoostumusta säännöllisesti, varsinkin kun haluaa muuttaa elämäntapoja terveellisempään suuntaan. Usein mittaus toimii motivoivana tekijänä kohti terveellisempää elämäntapaa, koska siinä näkee konkreettisia tuloksia, mitkä eivät esim. puntarissa ole havaittavissa. 

 

Mitä hyötyä on kehonkoostumusmittauksesta? 

 

”Olen käynyt kehonkoostumusmittauksessa kaksi kertaa elämässäni. Mietin kauan, mikä motivoisi minua liikkumaan ja monien kokeiluiden jälkeen päätin kokeilla InBody-testiä. Jännitin testiä alkuun, sillä en ollut varma halusinko nähdä mitä kehoni sisältää. Testi koitui kuitenkin erittäin hyväksi ja sopivaksi minulle, sillä innostuin ensimmäisen testin jälkeen liikkumaan ja pudottamaan rasvaprosenttiani. Toisessa testissä, puolen vuoden kuluttua, rasvaprosenttini oli tippunut!”

-Hanna 43v.


LISÄÄ InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUKSESTA


Kehonkoostumusmittaus eli InBody-mittaus on luotettava analyysi, joka kertoo, mistä kehosi koostuu. Se perustuu pienen sähkövirran johtamiseen kehon läpi. Mittausta on käytetty jo pitkään työkaluna ravitsemuksen, liikunnan ja elämäntapamuutosten seurannassa ja motivoinnissa. Mittauksesta saatujen tulosten avulla on helpompi ryhtyä tarvittaviin muutoksiin, sillä tuloksia pystyy hyödyntämään kunto-ohjelmaa tehdessä sekä ravitsemussuunnitelmaa laatiessa. Näissä autamme tarvittaessa. 

Kehonkoostumusmittaus mittaa mm. kehon lihasmassan ja lihastasapainon, kehon rasvaprosentin ja rasvamassan, sisäelinten ympärille kertyneen viskeraalirasvan määrän, luu- ja mineraalimassan, kehon nestetasapainon, perusaineenvaihdunnan tarvitseman energiamäärän ja tavoitepainon. Mittauksen yhteydessä annetaan myös palaute tuloksista.

 


NÄIN OSTAT KEHONKOOSTUMUSMITTAUKSEN LAHJAKSI


  • Inbody -kehonkoostumusmittauksen hinta on 30€
  • Siiry tätä tekstiä painamalla sivun alkuun ja klikkaa painiketta ”Osta tämä valmennus”.
  • Kirjoita lisätiedot kohtaan lahjan saajan nimi
  • Maksun jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi nettisivujemme kautta. Tämän jälkeen olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse 24h kuluessa ja samalla lähetämme henkilökohtaisen lahjakortin lahjan saajan nimellä. Mittausajankohta sovitaan henkilökohtaisesti.
  • Jos on kysyttävää, voit myös soittaa: p. 050 547 6566 /Kirsi

 

 


 

Jos sinulla heräsi jotain kysyttävä,tai

soita: p. 050 547 6566/Kirsi

laita sähköpostia: info@rightonme.fi

 

Oppitunnit

Tämän valmennuksen valmentajat

Kirsi Huotari
Valmentaja

Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!