InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS KAJAANISSA


Haluatko luotettavan mittauksen oman kehosi koostumuksesta? Mittauksen avulla saat luotettavan tiedon siitä, kuinka paljon kehosi sisältää mm. lihasta, rasvaa ja nesteitä -ja missä suhteessa! Saat tietää myös sisäelintesi ympärillä olevan rasvan määrän, mikä on terveyden kannalta tärkeä tulos. OSTA InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS TÄSTÄ!
Ilmainen
0 Oppituntia

Kehonkoostumusmittaus  InBody 720 tai 770 laitteella

 

INBODY -KEHONKOOSTUMUSMITTAUS KAJAANISSA!

 

Haluatko luotettavan mittauksen oman kehosi koostumuksesta? InBody -kehonkoostumusmittauksen avulla saat luotettavan tiedon siitä, kuinka paljon kehosi sisältää mm. lihasta, rasvaa ja nesteitä -ja missä suhteessa! Saat tietää myös sisäelintesi ympärillä olevan rasvan määrän, mikä on terveyden kannalta tärkeä tulos.

 

Mitä hyötyä kehonkoostumusmittauksesta on sinulle? Mittaus on erityisen hyvä työkalu etenkin silloin, kun haluat seurata esim. ruokavalion ja liikuntaohjelman vaikutuksia kehossasi. Tästä syystä on suositeltavaa seurata kehonkoostumusta säännöllisesti, varsinkin kun haluat muuttaa elämäntapaasi terveellisempään suuntaan. Usein mittaus toimii motivoivana tekijänä, koska siinä näet konkreettisia tuloksia, mitkä eivät esim. puntarissa ole havaittavissa. Myös yksittäinen mitttaus antaa sinulle terveytesi kannalta tärkeää tietoa, millainen kehonkoostumuksesi on. Tulet tietoiseksi siitä, mihin asioihin sinun tulee kiinnittää huomiota terveytesi kannalta.

 

”Olen käynyt kehonkoostumusmittauksessa kaksi kertaa elämässäni. Mietin kauan, mikä motivoisi minua liikkumaan ja monien kokeiluiden jälkeen päätin kokeilla InBody-testiä. Jännitin testiä alkuun, sillä en ollut varma halusinko nähdä mitä kehoni sisältää. Testi koitui kuitenkin erittäin hyväksi ja sopivaksi minulle, sillä innostuin ensimmäisen testin jälkeen liikkumaan ja pudottamaan rasvaprosenttiani. Toisessa testissä, puolen vuoden kuluttua, rasvaprosenttini oli tippunut!”

-Hanna 43v.


LISÄÄ InBody -KEHONKOOSTUMUSMITTAUKSESTA


Kehonkoostumusmittaus eli InBody-mittaus on luotettava analyysi, joka kertoo, mistä kehosi koostuu. Se perustuu pienen sähkövirran johtamiseen kehon läpi. Mittausta on käytetty jo pitkään työkaluna ravitsemuksen, liikunnan ja elämäntapamuutosten seurannassa ja motivoinnissa. Mittauksesta saatujen tulosten avulla sinun on helpompi ryhtyä tarvittaviin muutoksiin, sillä tuloksia pystyy hyödyntämään kunto-ohjelmaa tehdessä sekä ravitsemussuunnitelmaa laatiessa. Näissä saat halutessasi meiltä apua.

Kehonkoostumusmittaus mittaa mm. kehosi lihasmassan ja lihastasapainon, kehon rasvaprosentin ja rasvamassan, sisäelinten ympärille kertyneen viskeraalirasvan määrän, luu- ja mineraalimassan, kehon nestetasapainon, perusaineenvaihdunnan tarvitseman energiamäärän ja tavoitepainon. Mittauksen yhteydessä saat myös palautteen tuloksistasi.

 

Lisätietoa InBody -kehonkoostumusmittauksesta löydät tästä linkistä 


NÄIN OSTAT INBODY -KEHONKOOSTUMUSMITTAUKSEN


 

             

 


 

Jos sinulla heräsi jotain kysyttävä,tai

soita: p. 050 547 6566/Kirsi

laita sähköpostia: info@rightonme.fi

 

Oppitunnit

Tämän valmennuksen valmentajat

Kirsi Huotari
Valmentaja

Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!