LEMPEÄ LIIKUNTASTARTTI -3 kk:n pienryhmävalmennus (verkossa)


Palaako sisälläsi kipinä liikunnallisen elämäntavan aloittamiselle, mutta et vain pääse alkuun? Oletko jo kauan aikonut aloittaa liikkumisen -jostain syystä aloittaminen kuitenkin aina siirtyy? Eikö juuri nyt olisi ihana aika aloittaa ja ottaa kevät vastaan energisenä! Tässä liikuntastartissa laadin sinulle yksilöllisen liikuntaohjelman sinun taustasi, tavoitteesi ja toiveesi huomioiden. Tämän lisäksi saat tuen minulta ja pienryhmältä koko valmennuksen ajan.  
Ilmainen
0 Oppituntia

Pienryhmävalmennus verkossa

  

Tämä pienryhmävalmennus on yksilöllinen, matalankynnyksen liikuntastartti. Voit aloittaa liikunnallisen elämäntavan NYT heti!

Huom! Valmennus on alkanut.

Kysy vapaita paikkoja seuraavaan aloitukseen.

 


”ALOITA LIIKKUMINEN LEMPEÄSTI PIENRYHMÄVALMENNUKSESSA”

-3 kk:n liikuntastartti (verkossa)

Mukaan mahtuu 6 nopeinta!

 

Palaako sisälläsi kipinä liikunnallisen elämäntavan aloittamiselle, mutta et pääse alkuun? Oletko jo kauan aikonut aloittaa liikkumisen -jostain syystä aloittaminen kuitenkin aina siirtyy? Eikö juuri nyt olisi sopiva aika aloittaa ja ottaa kevät vastaan energisenä! Tässä liikuntastartissa laadin sinulle yksilöllisen liikuntaohjelman sinun taustasi, tavoitteesi ja toiveesi huomioiden. Tämän lisäksi saat tuen minulta ja pienryhmältä koko pienryhmävalmennuksen ajan.  

 

Liikuntastartissa saat käyttöösi sähköisen kalenterin, josta pystyt seuraamaan omaa liikkumistasi konkreettisesti ja merkitsemään suoritetut harjoitukset kalenteriin. Myös minä valmentajana pystyn seuraamaan edistymistäsi kalenteristasi ja osaan motivoida/kannustaa sinua oikeaan suuntaan. Kun sinulla on valmis liikuntaohjelma, tiedät tarkkaan, mitä sinun tulee tehdä saavuttaaksesi tavoitteet. Säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse itse pähkäillä näiden asioiden kanssa. Valmentajanasi olen sinun tukenasi koko 3 kuukauden ajan. Liikuntastartti ei ole paikkaan sidottu, sillä kaikki tapahtuu etänä. Jos olet miettinyt personal trainerin palkkaamista, tämä pienryhmävalmennus on sille hyvä vaihtoehto.   

 

Pienryhmässä tapahtuva liikuntastartti ei tule olemaan sinulle pakkopullaa eikä hampaat irvessä tekemistä. Päinvastoin! Valmennus sisältö perustuu tutkittuun tietoon, mutta asiat tehdään rennolla otteella! Haluan sinunkin kokevan nautinnon tunteen, jonka liikkumisesta yhdessä muiden kanssa voi saada. Siksi suunnittelen ohjelmasi niin, että sen toteuttaminen on sinulle mahdollisimman helppoa. Säännöllisen liikkumisen kautta tulet huomaamaan, että jaksat tehdä asioita paremmin. Se tuleekin olemaan yksi tärkeä motivoiva tekijä kohti aktiivisempaa elämäntapaasi.  Hyvällä ohjauksella, kannustuksella ja ennen kaikkea onnistumisen kokemusten sinäkin opit nauttimaan liikkumisesta. 

 

Kuka pienryhmää valmentaa? Kirsi Huotari. Olen monipuolisesti kouluttautunut, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä valmentaja. Voit tutustua minuun lisää valmentaja-sivun esittelystä. Teen sinulle liikkumisen aloittamisen mahdollisimman helpoksi, mutta toki valmennus vaatii työtä myös sinulta! Tulosten saavuttaminen vaatii sitoutumista. Jos olet valmis sitoutumaan liikuntastarttiin positiivisella asenteella kolmen kuukauden ajan, onnistut varmasti 🙂

 

Ehkä epäröit vielä ja mietit, onko tämä sinun juttusi. Miltä tuntuisi ajatus siitä, että saisit lisää energiaa arkiaskareittesi suorittamiseen etkä enää hengästyisi yhtä helposti kuin aikaisemmin. Lisäksi valmennuksessa keskitytään mielen hyvinvoinnin edistämiseen, jotta jaksaisit paremmin ja nauraisit enemmän arjessasi. Jos mietit vielä osallistumistasi, voit aina soittaa minulle ja kysyä lisää. Puhelu ei sido sinua mihinkään ja voit tehdä päätöksesi pienryhmään osallistumisesta sen jälkeen.

Voit soittaa minulle: p. 050 547 6566/Kirsi

 


SOPIIKO LIIKUNTASTARTTI  PIENRYHMÄSSÄ SINULLE? Kyllä, jos…


 • haluat lisää energiaa ja parantaa hyvinvointiasi
 • haluat yksilöllisen liikuntaohjelman, jossa on huomioitu sinun lähtökohtasi, tavoitteesi ja toiveesi
 • haluat vihdoin aloittaa liikunnallisen elämäntavan lempeästi, matalalla kynnyksellä ja nauttia siitä
 • kaipaat tueksesi muita ihmisiä ja haluat jakaa hyvinvointiin liittyviä ajatuksia muiden kanssa 
 • olet liikkunut aikaisemmin, mutta viime aikoina se on jäänyt vähemmälle
 • haluat edistää terveyttäsi ja liikkua liikuntasuositusten mukaisesti
 • pystyt liikkumaan terveytesi huomioiden turvallisesti, lääkäri tms. ei ole kieltänyt liikkumista
 • Olet valmis sitoutumaan valmennukseen ja tekemään töitä oman hyvinvointisi eteen!

 


NÄIN PIENRYHMÄVALMENNUS ETENEE:


 • Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla, puhelimitse tai messengerin kautta. Yhteystiedot alla. 
 • Saat sähköpostiisi linkin kyselyyn, jossa kartoitan taustasi, lähtötilanteesi, tavoitteesi sekä sinulle miellyttävimmät liikuntamuodot. Näin pystyn valmentajana laatimaan sinulle yksilöllisen liikuntaohjelman valmennuksen ajaksi. Samalla lähetän sinulle laskun (79 €) ensimmäisen kuukauden maksusta. 
 • Kun olet vastannut kyselyyn, olen sinuun yhteydessä ja sovimme kahdenkeskeisen Teams-keskusteluajan (30 min), jolloin käymme asiat vielä yhdessä läpi. Saat rauhassa testata ohjelman toimivuutta ja viikon kokeilun jälkeen teen tarvittaessa ohjelmaan muutoksia, jos se ei sellaisenaan ole sinulle sopiva. Näin haluan varmistaa, että sinulla on toimiva ja ennen kaikkea motivoiva liikuntaohjelma käytössäsi.
 • Saat Teams-kutsun kuukausittain pidettäviin etätuokioihin (3 x 30 min), joissa käsittelemme hyvinvointiin liittyviä teemoja ryhmän toiveet huomioiden. Lisäksi annan helppoja työkaluja/vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Tähän tarvitset toimivat nettiyhteydet. Käytämme näillä tuokioilla kameraa, jotta tutustuminen on helpompaa ja ryhmäytyminen tehokkaampaa.  
 • Ryhmän yhteiset liikkumistuokiot (6x 60 min) pidetään joka toinen viikko tiistaisin.  
 • Jos sinulla tulee kysyttävää valmennuksen aikana, voit koska tahansa olla yhteydessä valmentajaan sähköpostitse tai puhelimitse.

 


PIENRYHMÄVALMENNUKSEN AIKATAULU JA TARVITTAVA VARUSTUS:


 

  • Ti 8.3. klo 18.00-18.30: Teams -> hyvinvointiin liittyviä työkaluja/vinkkejä/keskustelua 
  • Ti 15.3. klo 18.00-19.00: Yhteislenkki, oman kunnon mukaan, valitsemassasi ympäristössä
  • Ti 29.3. klo 18.00-19.00: Yhteislenkki, oman kunnon mukaan, valitsemassasi ympäristössä 
  • Ti 5.4. klo 18.00-18.30: Teams -> hyvinvointiin liittyviä työkaluja/vinkkejä/keskustelua 
  • Ti 12.4. klo 18.00-19.00: Yhteislenkki, oman kunnon mukaan, valitsemassasi ympäristössä
  • Ti 26.4. klo 18.00-19.00: Yhteislenkki, oman kunnon mukaan, valitsemassasi ympäristössä
  • Ti 3.5. klo 18.00-18.30: Teams -> hyvinvointiin liittyviä työkaluja/vinkkejä/keskustelua 
  • Ti 10.5. klo 18.00-19.00: Yhteislenkki, oman kunnon mukaan, valitsemassasi ympäristössä
  • Ti 24.5. klo 18.00-19.00: Yhteislenkki, oman kunnon mukaan, valitsemassasi ympäristössä

Teams tuokioiden varustus: Nettiyhteys + kamera + kuulokkeet + mikki. 

Yhteislenkkien varustus: Liikuntavarustus oman liikuntavalinnan mukaan + nettiyhteys + kuulokkeet + mikki)

Sekä Teams -tuokioiden että yhteislenkkien aikana käsittelemme hyvinvointiin liittyviä teemoja (esim. liikunta, ravitsemus, palautuminen, tunnetaidot voimavarana) osallistujien toiveet huomioiden. 

 


PIENRYHMÄVALMENNUKSEN HINTA


 

Yksilöllisen liikuntastartin hinta on vain 79€/kk eli yhteensä 237€ (sis. alv)

 

Huom! Haluan kohdata jokaisen asiakkaan henkilökohtaisesti, joten mukaan mahtuu vain 6 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä! Varmista oma paikkasi ilmoittautumalla NYT (yhteystiedot alla). 

 


 

Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää

soita minulle: p. 050 547 6566/Kirsi

tai

laita sähköpostia: info@rightonme.fi

 

 


 

Oppitunnit

Tämän valmennuksen valmentajat

Kirsi Huotari
Valmentaja

Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!