Tunnetaidot, vuorovaikutustaidot, tiimitaidot -koulutusta Kajaanissa


Kaipaako tiiminne tunnetaitoihin, vuorovaikutustaitoihin tai tiimitaitoihin liittyvää asiantuntijaluentoa tai -koulutusta?
Ilmainen
0 Oppituntia

Tunnetaidot, vuorovaikutustaidot, tiimi -koulutusta Kajaanissa (Photo by krakenimages) 

Kaipaako tiiminne tunnetaitoihin, vuorovaikutustaitoihin tai tiimitaitoihin liittyvää asiantuntijaluentoa tai -koulutusta?

 

Olisiko tiimillesi hyötyä tunne- ja vuorovaikusaiheisesta luennosta tai koulutuksesta, joka antaa uutta buustia tiimityöskentelyyn? 

 

Koulutuksissa voidaan keskittyä jokaisen tiimiläisen omien tunnetaitojen merkitykseen sekä henkilökohtaisen hyvinvoinnin että toimivan tiimin näkökulmasta. Kuuntelu ja itseilmaisu tapahtuvat vuorovaikutuksessa muiden kanssa ja ne ovat tiimityöskelyn ydintä! Lisäksi tehokkaan ongelmanratkaisun periaatteet auttavat tiimiä saavuttamaan nopeammin sille asetetun tavoitteen. Luentojen ja koulutusten sisällöt ovat räätälöitävissä jokaisen tiimin tarpeiden mukaan.

 

Luentojen ja koulutusten sisällöt perustuvat luotettavaan tutkimustietoon, jotka tarjoilen osallistujille rennolla ja vuorovaikutuksellisella otteella! Lue minusta lisää Kirsi Huotari ja ole rohkeasti yhteydessä: p. 050 5476566, info@rightonme.fi

 

Hyppäätkö mukaan tiimisi kanssa?

Oppitunnit

Valmentajat

Kirsi Huotari
Kirsi Huotari
Valmentaja
Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!
Näytä kaikki