Tunteella tulosta! -12 viikon yksilöllinen premium-valmennus (etä-/verkkototeutus)


Autan naisyrittäjiä etenemään uralla itsevarmasti ja kasvattamaan tulosta stressittömämmin toimivien tunne- ja vuorovaikutustaitojen avulla, jotta he voivat työssään hyvin ja pystyvät nauttimaan lisääntyvästä vapaa-ajasta.
Ilmainen
1 Oppituntia

 

Tunteella tulosta!

 

  Oletko jo mukana? Siirry tästä suoraan valmennuksen materiaaleihin.

 


Autan naisyrittäjiä etenemään uralla itsevarmasti ja kasvattamaan tulosta stressittömämmin toimivien tunne- ja vuorovaikutustaitojen avulla, jotta he voivat työssään hyvin ja pystyvät nauttimaan lisääntyvästä vapaa-ajasta.

 


SELKEÄ, ARVOJESI MUKAINEN, SUUNTA YRITYSTOIMINNALLESI?

 


TUNTEELLA TULOSTA!

-12 viikon yksilöllinen premium-valmennus (etänä/verkossa)

 

 


MITEN SINÄ HYÖDYT VALMENNUKSESTA?


Autan sinua edistämään omat tunne- ja vuorovaikutustaitosi sellaiselle tasolle, että pystyt niiden avulla etenemään urallasi itsevarmasti, hinnoitella palvelusi rohkeammin ja keskittyä unelma-asiakkaisiisi. Samalla huomaat hyvinvointisi lisääntyvän paremman itsetuntemuksen myötä. Sinulle jää myös enemmän vapaa-aikaa, jonka voit käyttää läheistesi kanssa ja voit keskittyä enemmän omien arvojesi mukaiseen elämään.

 

Tässä premium-valmennuksessani yhdistyvät yksilöllinen valmennus ja askeleittain etenevä verkkovalmennus. Yhdessä nämä antavat sinulle helpot työkalut tunne- ja vuorovaikutustaitojen hyödyntämiseen asiakastyössä. Valmennuksessa keskityt itsesi kehittämiseen ja käännät osaamisesi voimavaraksi ja vahvuudeksi omassa asiantuntijatyössäsi ja sovellat taitoja asiakkaittesi kanssa. Asiakkaat valitsevat sinut, koska kanssasi on helppoa ja mukavaa työskennellä.

 

Yhdessä kanssani siirryt epävarmasta, arasta palvelujen hinnoittelijasta hyvinvoivaksi ja itsevarmaksi yrittäjäksi, joka arvostaa omia palvelujaan ja uskaltaa hinnoitella ne rohkeasti sekä uskaltaa valita ne asiakkaat, kenen kanssa haluaa työskennellä.

 


KENELLE VALMENNUKSESTA ON HYÖTYÄ?


Valmennukseni on suunnattu sinulle naisyrittäjä, joka olet motivoitunut kehittämään omia tunne- ja vuorovaikutustaitojasi ja haluat hyödyntää niitä oman liiketoimintasi kehittämisessä. Tärkeää on, että haluat sitoutua valmennukseen 110 %, ja että minä uskon voivani auttaa sinua.

 

Uskon erityisesti voivani auttaa sinua, jos

 • olet omassa liiketoiminnassasi käännekohdassa ja/tai haluat löytää liiketoiminnallesi uuden suunnan, omien arvojesi mukaisesti
 • toimit asiantuntijatehtävässä (esim. konsulttina, valmentajana, mentorina tai esimiehenä)
 • ymmärrät tunne- ja vuorovaikutustaitojen tärkeyden asiakaspalvelutyössä sekä toimivan tiimin taustalla
 • tarvitset varmuutta ja tehokkuutta sinun ja asiakkaasi ja/tai tiimisi väliseen vuorovaikutukseen
 • tarvitset varmuutta käsitellä ongelmatilanteita
 • haluat tehdä työtäsi rennommin ja stressittömämmin, työstäsi nauttien
 • haluat itsevarmuutta hinnoitella palvelusi rohkeammin ja tehdä sitä kautta parempaa tulosta liiketoiminnassasi
 • kaipaat lisää vapaa-aikaa panostaaksesi itsellesi tärkeisiin asioihin
 • haluat kehittyä ihmisenä/asiantuntijana, parantaa itsetuntemustasi ja ihmissuhteitasi kokonaisvaltaisesti ja voida sitä kautta paremmin niin työssä kuin arjessakin

 


MILLAISIA TULOKSIA VOIT ODOTTAA VALMENNUKSELTA?


 • Valmennuksen jälkeen tunnet itsesi paremmin ja pystyt käyttämään tunnetaitoja kokonaisvaltaisesti sekä oman hyvinvointisi edistämiseen että liiketoimintasi kehittämiseen
 • Pystyt tunnetaitojen avulla hallitsemaan stressiä, selviytymään haastavistakin asiakastilanteista ja muuttamaan ajatusmaailmaasi positiivisemmaksi.
 • Vuorovaikutustaitojen avulla osaat kuunnella ja ymmärtää asiakkaitasi paremmin ja tulet myös itse paremmin kuulluksi ja ymmärretyksi.
 • Osaat myös ratkaista ongelmatilanteita niin, että molemmat osapuolet ovat voittajia.
 • Saat itseluottamusta erottautua muista tunne- ja vuorovaikutustaitojesi avulla
 • Uskallat hinnoitella palvelusi rohkeammin ja saat uskallusta keskittyä unelma-asiakkaisiisi.
 • Valmennuksen jälkeen sinulla on työkalut tehdä asiantuntijatyötä stressittömämmin ja tuloksellisemmin, jotta sinulle jää enemmän aikaan nauttia arvojesi mukaisesta arjesta.
 • Huomaat valmennuksen vaikuttavan positiivisesti elämääsi kokonaisvaltaisesti

 


MITEN AUTAN SINUA?


Toteutan valmennukseni 12 viikon yksilöllisenä pienryhmävalmennuksena. Valmennukseen kuuluu viikoittaiset etätapaamiset sekä itseopiskeltava materiaali verkossa. Tämän lisäksi voit milloin tahansa olla henkilökohtaisesti yhteydessä valmentajaasi messengerin (tai muu yhdessä sovittu kanava) kautta.

 

Valmennuksen runkona toimii viisi pääteemaa: perusta/arvot, tunnetaidot, kuuntelu- ja itseilmaisu, ongelmaratkaisutaidot ja taitojen hyödyntäminen tuloksen kasvattamisessa. Teemat sisältävät helppoja, arjessa toteutettavia harjoituksia, jotka kehittävät auttavat sinua tekemään työstäsi ja arjestasi nautinnollisempaa.

 


VALMENTAJASI ESITTELY


Olen Kirsi, teen väitöskirjatutkimusta tunne- ja vuorovaikutustaitojen oppimiseen ja opettamiseen liittyen. Olen opettanut tunne- ja vuorovaikutustaitoja melkein 20-vuoden ajan useille sadoille korkeakouluopiskelijoille ja muille tahoille hyvillä palautteilla. Nyt olen räätälöinyt työkokemukseeni ja jatkuvaan vuosien kouluttautumiseeni pohjautuen tämän tiiviin 10 viikon valmennuksen asiantuntijatehtävissä toimiville naisyrittäjille. Valmennuksessa käyttämäni menetelmä perustuu luotettavaan tutkimustietoon, jota ”tarjoilen” sinulle rennolla otteella.

 

Käytän valmennuksessa opettamiani taitoja jatkuvasti omassa arjessani, ja ne auttavat minua nauttimaan niin päätoimisesta työstäni ammattikorkeakoulun lehtorina kuin sivutoimisena yrittäjänäkin. Toimivien tunne- ja vuorovaikutustaitojen avulla pystyn vaikuttamaan paljon omaan työnkuvaani ja yrittäjänä voin valita ne asiakkaat, joiden kanssa tykkään työskennellä. Uskallan myös hinnoitella palveluni rohkeasti, joten minulle jää myös aikaa nauttia vapaa-ajasta ja panostaa itselleni merkityksellisiin asioihin. Tämän haluan jakaa kanssasi!

 

Olet lämpimästi tervetullut tälle valmennusmatkalle, joka vaikuttaa sinuun positiivisesti kokonaisvaltaisesti, ja auttaa sinua ottamaan syksyn vastaan uudistuneena ja energisenä!


MITEN PÄÄSET MUKAAN?


Laita minulle viestiä (info@rightonme.fi) ja varaa aika ilmaiselle yhteistyöpuhelulle jo tänään.  Vastaan viestiisi ja sovimme tarkemman ajankohdan puhelulle. Puhelun aikana tutustumme toisiimme ja kerron sinulle lisää valmennuksesta. Samalla teemme päätöksen siitä, haluammeko jatkaa yhteistyötä. Tämä puhelu ei siis sido sinua mihinkään.

 


 

 

Yhteydenotot: info@rightonme.fi

 

 


 

Valmentajat

Kirsi Huotari
Kirsi Huotari
Valmentaja
Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!
Näytä kaikki