KUINKA SAADA VAHVA KESKIVARTALO 6 VIIKOSSA? -Tehokas, mutta lempeä verkkovalmennus. Päättynyt!


Ilmainen
4 Oppituntia

Jos koet, että keskivartalosi on sinun heikoin lenkkisi istumatyön vuoksi, tämä valmennus on juuri sinulle! Tässä valmennuksessa keskityt intensiivisesti keskivartalosi vahvistamiseen kuukauden ajan. Samalla pidennät ja rentoutat selkääsi ja voit saada helpotusta selkäkipuihin. Opit myös kehonhallintaa. Valmennuksen päätyttyä huomaat, kuinka ryhtisi ja kehosi asento ovat parantuneet. Kokeilepa, kuinka suoristamalla kehosi ryhdikkääksi saat olosi heti itsevarmemmaksi! Valmennuksen tavoitteena ei ole tuoda sixpackia esiin, mutta et varmaan pistä pahaksesi sitä, että vatsalihaksesi ovat tiukemmassa kunnossa!

Valmennuksen punaisena lankana käytämme Nirvana Fitness –menetelmää, joka on uutta koko Suomessa. Menetelmä on yhdistelmä pilates ja jooga –tyyppistä harjoittelua, jossa pääset tekemään hengitysharjoituksia musiikin kanssa, liikkuvuusharjoitteluun yhdistettynä. Liikkeet ovat dynaamisia, joten sinun ei tarvitse pinnistellä pysyäksesi ääriasennoissa. Rentouttava musiikki auttaa sinua keskittymään harjoitukseen ja tämä puolestaan auttaa sinua esim. stressinhallinnassa. Lisäksi tiedossa on energiatason nousua! Nirvana Fitness –ohjelmasta olemme valinneet tähän valmennukseen juuri keskivartaloa vahvistavat liikkeet.

Valmennuksessa keskitytään vain olennaiseen, kaikki ylimääräinen on jätetty pois. Näin valmennus on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Onnistut varmasti! Tervetuloa mukaan tälle matkalle ammattitaitoisten valmentajien ohjaamina.

Sinulla on mahdollisuus kysyä mieltäsi askarruttavia asioita suoraan valmentajilta koko valmennuksen ajan. Ilmoittaudu 1.5.2017 mennessä!

Huom! Kun haastat mukaasi ystäviäsi, saatte valmennuksen edullisempaan hintaan, alk. 59,00 € (norm. 79,00€)!

Hinnat:

Yksi osallistuja: 79,00 € (79,00 €/hlö)

Kaksi osallistujaa: 138,00 € (69,00 €/hlö) -> Huom! Ilmoittautuminen sähköpostitse: info@rightonme.fi

Kolme osallistujaa: 177,00 € (59,00 €/hlö) -> Huom! Ilmoittautuminen sähköpostitse: info@rightonme.fi

 

Sisältö:

  • Saat joka viikko (yhteensä 4 videota) uuden keskivartaloa vahvistavan ammattitaitoisen ohjaajan ohjaaman videon, jossa sinut ohjataan tekemään 30 min harjoitus. Tämän harjoituksen teet omiin tavoitteisiisi peilaten vähintään kolme kertaa viikossa.
  • Lisäksi saat kotitehtäviä, joita voit helposti ja nopeasti tehdä arkiaskareiden lomassa tai työpäivän aikana.
  • Asetat valmennukselle oman tavoitteen ja työskentelet sen mukaan yksilöllisesti
  • Valmennus on suunniteltu niin, että kaikki materiaali on helposti ymmärrettävissä ja tehtävien tekeminen on helppoa.

 

Valmentajat

Kirsi Huotari
Kirsi Huotari
Valmentaja
Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!
Näytä kaikki