5 HELPPOA ASKELTA KOHTI STRESSITÖNTÄ, KIVUTONTA JA ENERGISTÄ ELÄMÄÄ! 6 viikon ryhmävalmennus Kajaanissa. Päättynyt.


Ilmainen
6 Oppituntia

Edistä hyvinvointiasi –vain hengittämällä oikein

Tiedätkö, mihin kaikkeen hengitystekniikkamme vaikuttaa? Jos kärsit levottomuudesta, väsymyksestä, kivusta rintakehässä, selässä tai niskassa –voi se johtua siitä, että hengität pinnallisesti. Kuten useimmat meistä! Myös ahdistuneisuus, masennus, ärtynyt suolisto, puutuminen ja kylmät raajat voivat olla syitä siihen, että pallea ei toimi kunnolla. Valmennuksessamme tulet toteuttamaan intensiivisen, mutta helpon, arkitoimintojen keskellä toteutettavan 10 min päivittäisen hengitysharjoituksen kuukauden ajan. Eikä huolta, kaksi ammattitaitoista valmentajaa sekä muut ryhmäläiset ovat tukenasi tsemppaamassa sinua! Kuuden viikon valmennusjakson jälkeen huomaat, kuinka osaat ITSE hyödyntää oppimiasi menetelmiä kipujen lievittämiseksi ja huomaat pystyväsi tekemään arkiaskareita kivuttomammin! Eikö kuulostakin hyvältä?

 

Eroon lihasjäykkyydestä helpoilla liikkuvuusharjoituksilla

Valmennuksemme sisältää 6 x n. 60 min rentouttavan Nirvana Fitness –harjoituksen, jossa yhdistyvät jooga- ja pilates –tyyppinen harjoittelu. Menetelmä on uutta koko Suomessa! Nirvana Fitness harjoituksilla huollat saman aikaisesti sekä kehoasi että mieltäsi! Ammattitaitoisen valmentajan ohjaus sekä miellyttävä musiikki auttavat sinua keskittymään harjoitukseen ja oikean hengitysrytmin oppiminen on tehty sinulle helpoksi. Samalla opit lempeän tehokkaita liikkuvuusharjoituksia, joiden tekemistä voit jatkaa aina, kun sinulle sopii. Näin saat helpotusta lihasjäykkyyksien aiheuttamiin pitkäaikaisiinkin kiputiloihin. Eikö olisikin ihanaa, jos voisit työskennellä ilman selkä-, niska-ja hartiaseudun kipuja? Voit valita ja vaihdella harjoitustasoa helposta vaativaan -omien tavoitteittesi mukaan. Nirvana Fitness –harjoitukset ovat tehokkaita, joten ne muokkaavat kehoasi kiinteämmäksi!

 

Tiedosta stressin aiheuttaja ja selätä se!

Valmennuksen aikana tulet saamaan viikoittain kotona tehtäviä helppoja harjoituksia, jotka auttavat sinua tunnistamaan arjen stressaavia tilanteita ja käyttämään valmennuksessa oppimiasi menetelmiä niiden selättämiseksi. Teet pienen tutkimusmatkan omiin tunteisiisi! Tämä matka opettaa sinua tunnistamaan tunteita, jotka liittyvät stressitilanteisiin ja mahdollistaa sinulle stressin käsittelyn omien tunteiden kautta. Opit punnitsemaan asioita oikeassa mittakaavassa ja suhtautumaan stressitilanteisiin rennommin, jopa huumorilla! Oletko jo kaivannutkin iloa elämääsi? Kaikki harjoitukset on suunniteltu niin, että ne eivät vaadi sinulta ylimääräistä aikaa/energiaa vaan voit liittää ne helposti osaksi arkitoimintojasi. Edellä mainittujen hyötyjen lisäksi sinulle on luvassa myös energiatason nousua, joten saat tehtyä helpommin asioita, jotka aikaisemmin vaativat ponnistelua!

 

Pysyvä elämäntapa

Matkasi ei suinkaan pääty 6 viikon jälkeen! Valmennuksen loppuvaiheessa teet itsellesi realistisen suunnitelman, kuinka valmennuksessa oppimasi menetelmät säilyvät osana arkea tulevaisuudessa. Tee päätös nyt ja lähde mukaamme tälle valmennusmatkalle! Haluamme auttaa sinua matkallasi kohti stressitöntä, kivutonta ja energistä elämää!

 

Olemme suunnitelleet valmennuksen niin, että kaikki tehtävät onnistuvat sinulta helposti arkitoimintojen keskellä. Kaikki ylimääräinen on karsittu pois ja vain oleellinen on mukana! Tieto on helposti saatavilla ja helposti ymmärrettävissä. BONUKSENA saat pääsyn verkkovalmennuksen materiaaleihin (arvo 99,00 €!), jotka ovat käytössäsi 6 kuukauden ajan eli voit palata kaikkiin materiaaleihin aina halutessasi! Lisäksi voit kysyä sinua askarruttavista asioista suoraan valmentajilta valmennuksen aikana.

Valmentajat

Kirsi Huotari
Kirsi Huotari
Valmentaja
Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!
Näytä kaikki