6 HELPPOA ASKELTA KAAMOKSEN SELÄTTÄMISEEN! -Kohti kivutonta ja energistä elämää -6 viikon verkkovalmennus. PÄÄTTYNYT!


Tuntuuko, että pimeä kaamosaika ottaa sinusta otteen ja sohvanpohja houkuttaa iltaisin? Tässä valmennuksessa kampitat kaamoksen hengityksen ja liikkeen avulla! Haluatko tuntea olosi energiseksi, iloiseksi ja hyväntuuliseksi myös kaamoksen keskellä? Valmennuksessa lupaamme sinulle mieltä ja kehoa huoltavia lempeitä, mutta tehokkaita koko kehoa vahvistavia harjoituksia. Harjoituksissa vahvistat erityisesti keskivartaloasi ja teet liikkuvuushajoituksia, joiden avulla saat helpotusta lihasjäykkyyksien aiheuttamiin kiputiloihin, kuten päänsärkyyn ja selkäkipuihin. ILMOITTAUDU MUKAAN NYT!
Ilmainen
2 Oppituntia

6 HELPPOA ASKELTA KAAMOKSEN SELÄTTÄMISEEN! -Kohti kivutonta ja energistä elämää -6 viikon verkkovalmennus

Alkanut 1.12.2017. 


Tuntuuko, että pimeä kaamosaika ottaa sinusta otteen ja sohvanpohja houkuttaa iltaisin? Tässä valmennuksessa kampitat kaamoksen hengityksen ja liikkeen avulla!

 

Haluatko tuntea olosi energiseksi, iloiseksi ja hyväntuuliseksi myös kaamoksen keskellä? Valmennuksessa lupaamme sinulle mieltä ja kehoa huoltavia lempeitä, mutta tehokkaita koko kehoa vahvistavia harjoituksia. Harjoituksissa vahvistat erityisesti keskivartaloasi ja teet liikkuvuushajoituksia, joiden avulla saat helpotusta lihasjäykkyyksien aiheuttamiin kiputiloihin, kuten päänsärkyyn ja selkäkipuihin. Hajoituksissa keskityt oikeaan hengitystekniikkaan, jolla on yhteyksiä moniin hyvinvointiisi liittyviin tekijöihin.

 


 

Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää,

 

 

soita: p. 050 547 6566/Kirsi

tai

laita sähköpostia: info@rightonme.fi


 

Tämän valmennuksen valmentajat

Kirsi Huotari
Valmentaja

Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!

Kaisa Loikkanen
Valmentaja

Olen yksi Right on Me - yrityksen  valmentajista. Valmennan asiakkaita Nirvana fitness- tunneilla ja muilla mind & body tunneilla.