KAMPITA KAAMOS -ANNA LUONNON HOITAA! 4 viikon ryhmävalmennus Kajaanissa. PÄÄTTYNYT!


Tässä neljän viikon ryhmävalmennuksessa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan kokemaan jotain täysin ainutlaatuista Kajaanissa! Tuntuuko, että pimeä kaamosaika ottaa sinusta otteen ja sohvanpohja houkuttaa iltaisin? Tässä valmennuksessa kampitamme kaamoksen ja otamme siitä kaiken ilon irti! ILMOITTAUDU HETI, SILLÄ PAIKKOJA ON RAJOITETUSTI!
Ilmainen
0 Oppituntia

Tässä neljän viikon ryhmävalmennuksessa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan kokemaan jotain täysin ainutlaatuista Kajaanissa! Tuntuuko, että pimeä kaamosaika ottaa sinusta otteen ja sohvanpohja houkuttaa iltaisin? Tässä valmennuksessa kampitamme kaamoksen ja otamme siitä kaiken ilon irti!

 


”KAMPITA KAAMOS -ANNA LUONNON HOITAA!”

4 viikon ryhmävalmennus Kajaanissa ALKAA jo maanantaina 20.11.2017! Ilmoittaudu viimeistään pe 11.11.2017. 

 


Haluatko tuntea olosi energiseksi, iloiseksi ja hyväntuuliseksi myös kaamoksen keskellä? Kaipaatko elämyksen, jonka myötä tunnet herääväsi eloon? Tässä valmennuksessa pääset kokemaan, millaisia elämyksiä ja hyvinvointivaikutuksia voit kokea kaupungin lähiluonnossa -lähellä sinua!

 

Valmennuksessa lupaamme sinulle mieltä ja kehoa huoltavia lempeitä, mutta tehokkaita harjoituksia. Harjoituksissa keskitymme erityisesti niska-hartiseudun liikkeisiin, jotta saisit helpotusta lihasjäykkyyksien aiheuttamiin kiputiloihin. Pääset nauttimaan kaamoksen pimeydestä metsän keskellä ja ulkotulien tunnelmasta turvallisen ryhmän mukana. Valmennukseen liittyy mindfulness -harjoituksia, jotka auttavat sinua keskittymään ja elämään hetkessä -unohtaman arjeen kiireen ja stressin. Saat myös työkaluja oman hyvinvointisi edistämiseen valmennuksen ulkopuolella. TARTU TILAISUUTEEN JA LÄHDE MUKAAN TÄHÄN ELÄMYKSELISEEN VALMENNUSRYHMÄÄN!

 

MIKSI HALUAMME VIEDÄ SINUT LUONTOON?

Luonto vaikuttaa myönteisesti terveyteesi ja hyvinvointiisi tutkitusti ainakin kolmella tavalla

 • Luonto houkuttelee liikkumaan, joten fyysinen aktiivisuutesi lisäntyy -ikään kuin huomaamatta. Luonnossa liikkuminen tuntuu kevyemmältä kuin sisällä liikkuminen, joten liikut reippaammin luonnossa.
 • Luonto elvyttää ja auttaa sinua palautumaan stressistä, sillä luonnossa keskittymiskykysi paranee ja sykkeesi/verenpaineesi voivat madaltua.
 • Luonnossa liikkuminen edistää myös sosiaalista hyvinvointiasi ja yhteisöllisyyttä, sillä luonto edesauttaa myönteistä suhtautumista muihin ihmisiin ja mielialasi kohenee hyvin nopeasti

(Lähde: luontoon.fi)

 


SOPIIKO TÄMÄ KAAMOKSEN KAMPITUS -VALMENNUS JUURI SINULLE? Kyllä, jos…


 • Koet, että olet väsynyt kaamoksen keskellä ja haluat lisää energiaa
 • Haluat nauttia liikkumisesta pimeästä metsästä ja ulkotulien tunnelmasta
 • Haluat irtioton arjen kiireestä ja stressistä
 • Et nauti ulkona liikkumisesta -> luonto edistää hyvinvointiasi siinäkin tapauksessa!
 • Haluat kokea elämyksen
 • Kaipaat liikettä erityisesti niska-hartiaseudulle
 • Haluat,  että ammattitaitoiset ohjaajat ovat suunnitelleet ja toteuttavat sinulle valmiin tavoitteellisen valmennuksen
 • Tykkäät liikkua ryhmässä samanhenkisten ihmisten kanssa -kuitenkin omana itsenäsi

 


TÄSSÄ MUUTAMA ASIAKASPALAUTE AIEMMASTA VALMENNUKSESTAMME:


Tuula 56-v.

”Hyvät asiantuntevat ohjaajat, huolellisesti valmisteltu valmennuskokonaisuus, hyvät harjoitukset… Erittäin onnistunut kokonaisuus?! Olitte osaavia, asiantuntevia, kannustavia ja mukavia. Lämmin kiitos molemmille!”

Nainen 38-v.

”Huippu ohjaajat, motivoivat liikkeet, sopivan kokoinen ryhmä”

Kaisa 49-v.

”Olette todella hyviä. On turvallista olla, kun on asiantuntijoiden käsissä. Jatkakaa samaan malliin!”


VALMENNUKSEN TAPAAMISTEN AIKATAULU JA SISÄLTÖ


 

Kaikki ohjatut tuokiot pyritään pitämään ulkona (säävaraus) Kajaanin Kylmän alueella (saat tarkemmat tiedot ilmoittautumisen jälkeen). Tuokiot sisältävät alkulämmittelyosuuden (sauvakävely/kävely), lihaskunto-osuuden, kehoa avaavia harjoituksia sekä loppuverryttelyosuuden. Jokaisen ohjatun harjoituksen keskiössä on niska-hartiaseudun liikkeet. Olemme katsoneet metsästä paikan valmiiksi, jossa pääsosa tuokion sisällöstä toteutetaan. Kävelyä jokaisen tuokion aikana tulee yhteensä noin kilometrin verran.

 

TAPAAMISET:

 • ma 20.11. klo 17.30-18.30: kävely, keppijumppa, Nirvana Fitness
 • ma 27.11. klo 17.30-18.30: kävely, Chiball
 • ma 4.12. klo 17.00-18.00: kävely, kehonpainoharjoitus, Nirvana Fitness
 • ma 11.12. klo 17.30-18.30: kävely, Nirvana Fitness

 

Varustus:

 • Säänmukainen kerrospukeutuminen, tarpeeksi lämmintä vaatetta päälle, jottei tule kylmä (pukeudu niin, että vaatetusta on mahdollista vähentää/lisätä tuokion aikana)
 • Lämpimät jalkineet!
 • Sauvakävelysauvat, retkialusta ja otsalamppu suositeltavia, mutta ei pakollisia

Tuokioilla harjoitat myös tietoista läsnäoloa, mm. kokemalla luonnon eri aistien kautta.

 

Pidätämme oikeiden muutoksiin.


HINTA JA MAKSAMINEN


KAMPITA KAAMOS -ANNA LUONNON HOITAA! -ryhmävalmennukseen pääset osallistumaan edulliseen hintaan, vain 59,00 €.

 

Ilahduta itseäsi ilmoittautumalla nyt heti! Siirry tästä linkistä sivun alkuun ja klikkaa painiketta ”Osta tämä valmennus”. Paikat myydään ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittaudu kuitenkin viimeistään pe 11.11.2017.

 

Jos haluat maksaa Smartum- tai TYKY-seteleillä, laita meille sähköpostia: info@rightonme.fi

                                 


 

Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää,

soita: p. 050 547 6566/Kirsi

tai

laita sähköpostia: info@rightonme.fi


Oppitunnit

Tämän valmennuksen valmentajat

Kirsi Huotari
Valmentaja

Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!

Kaisa Loikkanen
Valmentaja

Olen yksi Right on Me - yrityksen  valmentajista. Valmennan asiakkaita Nirvana fitness- tunneilla ja muilla mind & body tunneilla.