6 HELPPOA ASKELTA KAAMOKSEN SELÄTTÄMISEEN! -Kohti kivutonta ja energistä elämää 6-viikon verkkovalmennus. PÄÄTTYNYT!


Tuntuuko, että pimeä kaamosaika ottaa sinusta otteen ja sohvanpohja houkuttaa iltaisin? Tässä valmennuksessa kampitat kaamoksen hengityksen ja liikkeen avulla! Haluatko tuntea olosi energiseksi, iloiseksi ja hyväntuuliseksi myös kaamoksen keskellä? Valmennuksessa lupaamme sinulle mieltä ja kehoa huoltavia lempeitä, mutta tehokkaita koko kehoa vahvistavia harjoituksia. Harjoituksissa vahvistat erityisesti keskivartaloasi ja teet liikkuvuushajoituksia, joiden avulla saat helpotusta lihasjäykkyyksien aiheuttamiin kiputiloihin, kuten päänsärkyyn ja selkäkipuihin. Hajoituksissa keskityt oikeaan hengitystekniikkaan, jolla on yhteyksiä moniin hyvinvointiisi liittyviin tekijöihin.
Ilmainen
0 Oppituntia

6 HELPPOA ASKELTA KAAMOKSEN SELÄTTÄMISEEN! -Kohti kivutonta ja energistä elämää -6 viikon verkkovalmennus

Alkaa tiistaina 9.1.2018. 

 

Ilmoittaudu viimeistään ma 31.12.2017. 


Tuntuuko, että pimeä kaamosaika ottaa sinusta otteen ja sohvanpohja houkuttaa iltaisin? Tässä valmennuksessa kampitat kaamoksen hengityksen ja liikkeen avulla!

 

Haluatko tuntea olosi energiseksi, iloiseksi ja hyväntuuliseksi myös kaamoksen keskellä? Valmennuksessa lupaamme sinulle mieltä ja kehoa huoltavia lempeitä, mutta tehokkaita koko kehoa vahvistavia harjoituksia. Harjoituksissa vahvistat erityisesti keskivartaloasi ja teet liikkuvuushajoituksia, joiden avulla saat helpotusta lihasjäykkyyksien aiheuttamiin kiputiloihin, kuten päänsärkyyn ja selkäkipuihin. Hajoituksissa keskityt oikeaan hengitystekniikkaan, jolla on yhteyksiä moniin hyvinvointiisi liittyviin tekijöihin.

 


Edistä hyvinvointiasi -vain hengittämällä oikein!

Tiedätkö, mihin kaikkeen hengitystekniikkamme vaikuttaa? Jos kärsit levottomuudesta, väsymyksestä, kivusta rintakehässä, selässä tai niskassa –voi se johtua siitä, että hengität pinnallisesti. Kuten useimmat meistä! Myös ahdistuneisuus, masennus, ärtynyt suolisto, puutuminen ja kylmät raajat voivat olla syitä siihen, että pallea ei toimi kunnolla. Valmennuksessa harjoittelet oikeaa hengitystekniikkaa aktiivisesti liikkeeseen yhdistettynä. Kuuden viikon valmennusjakson jälkeen osaat hyödyntää oppimiasi menetelmiä kipujen lievittämiseksi ja huomaat pystyväsi tekemään arkiaskareita kivuttomammin! Eikö kuulostakin hyvältä?

 

Valmennuksen aikana tulet saamaan viikoittain kotona tehtäviä helppoja harjoituksia, jotka auttavat sinua kohtaamaan stressaavia tilanteita ja käyttämään valmennuksessa oppimiasi menetelmiä niiden selättämiseksi. Kaikki harjoitukset on suunniteltu niin, että ne eivät vaadi sinulta ylimääräistä aikaa/energiaa vaan voit liittää ne helposti osaksi arkitoimintojasi. Edellä mainittujen hyötyjen lisäksi sinulle on luvassa myös energiatason nousua, joten saat tehtyä helpommin asioita, jotka aikaisemmin vaativat ponnistelua!

Eroon lihasjäykkyydestä helpoilla liikkuvuusharjoituksilla

Päänsärky johtuu usein niska-hartiaseudun lihasten jäykkyydestä, mikä voi olla seuraus esim. istumatyöstä. Valmennuksessamme saat joka viikko uuden rentouttavan Nirvana Fitness -harjoituksen (6 x n. 60 min), jossa yhdistyvät jooga- ja pilates –tyyppinen harjoittelu. Menetelmä on uutta koko Suomessa! Nirvana Fitness harjoituksilla huollat saman aikaisesti sekä kehoasi että mieltäsi! Ammattitaitoisen valmentajan ohjaus sekä miellyttävä musiikki auttavat sinua keskittymään harjoitukseen ja oikean hengitysrytmin oppiminen on tehty sinulle helpoksi. Samalla opit lempeän tehokkaita liikkuvuusharjoituksia, joiden tekemistä voit jatkaa aina, kun sinulle sopii. Näin saat helpotusta lihasjäykkyyksien aiheuttamiin pitkäaikaisiinkin kiputiloihin. Eikö olisikin ihanaa, jos voisit työskennellä ilman selkä-, niska-ja hartiaseudun kipuja ja saisit helpotusta päänsärkyyn? Voit valita ja vaihdella harjoitustasoa helposta vaativaan -omien tavoitteittesi mukaan. Nirvana Fitness –harjoitukset ovat tehokkaita, joten ne myös muokkaavat kehoasi kiinteämmäksi!

Katso Nirvana Fitnessesittelytraileri.

Seuraavassa videossa näet otteen siitä, millaisia käyttämämme Nirvana Fitness- videot ovat:

Pysyvä elämäntapa

Matkasi ei suinkaan pääty 6 viikon jälkeen! Valmennuksen loppuvaiheessa teet itsellesi realistisen suunnitelman, kuinka valmennuksessa oppimasi menetelmät säilyvät osana arkea tulevaisuudessa. Tee päätös nyt ja lähde mukaan tälle valmennusmatkalle! Haluamme auttaa sinua matkallasi kohti stressitöntä ja kivutonta elämää!


SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS SINULLE? Kyllä, jos…


 • Koet, että olet väsynyt kaamoksen keskellä ja haluat lisää energiaa
 • Haluat irtioton arjen kiireestä ja stressistä
 • Haluat saada helpotusta lihasjäykkyyksien aihauttamaan päänsärkyyn tai selkäkipuun
 • Kaipaat liikkuuvuusharjoituksia jäykistyneiden lihaksien vetristämiseksi
 • Haluat käyttöösi ammattitaitoisten valmentajien suunnitelleman ja toteuttaman valmiin tavoitteellisen valmennuksen
 • Haluat harjoitella silloin, kun sinulle sopii, oman aikataulun mukaan
 • Olet valmis sitoutumaan valmennukseen ja tekemään töitä oman hyvinvointisi parantamiseksi

 


NÄIN ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ JA VALMENNUKSISTAMME:


 

”Ennen olin aika väsynyt ja lihaksissa oli uuden harrastuksen takia jäykkyyksiä ja kipua. Hengitin myös pinnallisesti ja hengitys katkeili, varsinkin iltaisin. Nyt tilanne on parempi. Valmennus palautti Pilates harrastuksen mielekkyyden mieleen. Hengitys kulkee paremmin vaikka astman takia hapenottokyky on vain kohtalainen. Valmennus oli hyvin mietitty konsepti, joka ei kaipaa parannuksia. Olette todella hyviä, ja on turvallista olla kun on asiantuntijoiden käsissä. Jatkakaa samaan malliin!” Kaisa 49-v.

 

”Koen, että ryhtini on jossain määrin parantunut ja kiinnitän ryhtiini enemmän huomiota päivän aikana.Vatsan seutu tuntuu hieman napakammalta. Ylipäänsä tuntuu energisemmältä. Nirvana Fitness harjoitukset olivat tosi kivoja, tykkäsin kovasti. Tuokiot olivat sopivan pituisia ja sopivan tasoisia. Hyvät asiantuntevat ohjaajat, huolellisesti valmisteltu valmennuskokonaisuus, hyvät harjoitukset… Erittäin onnistunut kokonaisuus! Olitte osaavia, asiantuntevia, kannustavia ja mukavia. Lämmin kiitos.” Tuula 56-v.

 

”Huippu ohjaajat, motivoivat liikkeet!” Nainen 38-v.

 

”Tehdessäni harjoituksen ennen nukkumaan menoa, liikkeet hengityksen kanssa olivat sellaiset, että pystyin unohtamaan päivän tapahtumat ja rauhoittamaan ajatukset. Nukuin paremmin. Hengitys vaati keskittymistä, ei kuitenkaan ollut liian vaikeaa ennen nukkumaan rauhoittumista. Harjoitukset olivat opeteltavissa, ei liian vaikeita. Ne olivat myös lempeitä.  Hengitykseen piti keskittyä, mutta sekään ei ollut ylitsepääsemättömän vaikeaa. Huomasin, että enemmän pitäisi itse hengitykseen muutoinkin keskittyä enemmän. Tehdessäni harjoituksen esim. ennen muita päivän reenejä, kierrot ja liikkeet avasivat hyvin kroppaa fyysisempiin reeneihin. Toimi silloin hyvänä kehon herättäjänä. Jos reenin aloittaminen tuntui työläältä, alkulämpö oli sellainen, että kun sai ohjelman päälle, sitä ei lopettanut kesken. Ohjelman ehdottomasti paraskohta oli mielestäni loppurentoutus. Tuli hyvä mieli, kun oli harjoitteet tehty ja sai rauhassa olla rentoutuksen ajan miettien mukavia tuntemuksia. Videot ja lisämateriaalit olivat selkeitä. Ohjaajan ääni oli selkeä, hyvä ja ääni rauhoittava. Musiikki oli rauhoittava, juuri sopiva harjoitteisiin. Oli hyvä, että valmentaja otti yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla ja kyseli kuulumisia.”Tiina 37-v.

 

”Ryhtini on parempi ja keskivartalon lihasten vahvistuminen on parempaan päin koko ajan. Valmentaja otti säännlllisesti yhteyttä,mikä loi tunteen, että asiakkaan mukana olosta ollaan oikeasti kiinnostuneita.” –Riikka 33-v.

 

”Tuntemukseni olivat tosi hyvä hyviä. Valmennuksessa haastavia asioita eri liikkeissä ja toinen juttu valmennukseen keskittyminen ja vielä jatkumo omassa arjessa. Tuokiot minulle tosi rauhoittavia, keskityttiin juuri asian ytimeen. Unohdin kokonaan työpäivän kiireet. Minulle haastavia olivat keskivartalon liikkeet, muttei ylitsepääsemättömiä, uskon että ne ovat myös tehokkaita. Aion jatkossa harjoitella niitä päivittäin.” Nainen 61-v.

 

”Ennen valmennusta tunsin väsymystä ja sohvan ”imu” oli päivittäistä. Jälkeen valmennuksen tietoista kehon korjausliikettä seisoessa, istuessa, jne. Olen myös kiinnittänyt huomiota hengitykseeni päivittäin (jota en ole aiemmin itseasiassa ajatellut koskaan)! Olette motivoivia valmentajia!” Teija

 

”Ennen tunsin oloni väsyneeksi, tylsistyneeksi, eikä energiaa riittänyt. Valmennuksen jälkeen vireystila oli parempi, parempi keskittyminen. Vaati pari kertaa päästä mukaan harjoituksiin. Harjoitusten päätteeksi aina virkistynyt ja hyvä olo. Hengitys kulki paremmin.” -Hanne 32-v.

 

”Alussa en tiennyt oikein, mitä odottaa. Halusin itselle jotain liikkuvuutta lisäävää treeniä, mutta jooga ja pilates eivät sovi minun kuntotasolleni. Näin valmennuksen jälkeen voi sanoa, että tämä oli oikea valinta. Harjoitukset ovat tehokkaita, mutta lempeitä. Ja niitä ei ole ylitsepääsemättömän vaikea suorittaa (ei liian vaikeissa asennoissa pysymistä tai polvillaan oloa).” Kati 41-v.

 

”Tuokion jälkeen oli mieleltään rentoutunut mutta keholtaan aktiivinen olo, löytyi uusia lihaksia ja oppi tuntemaan kehon toispuoleisuuksia, mihin voi jatkossa kiinnittää huomiota.” Nainen 29-v.

 

”Valmennuksen myötä olo on keventynyt ja ranka suoristunut! Konkreettisesti huomaa miten keskivartalon lihakset vaikuttaa koko olemukseen ja oloon. Tykkäsin kovasti. Hengityksen ja liikkeen yhdistäminen on kivaa, tykkään tehdä tarkasti ja tehokkaasti. Huippu ohjaajat, motivoivat liikkeet.” Nainen 38-v.


TÄMÄN KAIKEN SAAT VALMENNUKSESSAMME…


 • Saat pääsyn suljetulle verkkoalustalle (maksettuasi valmennukset saat sähköpostiisi linkin), josta löydät kaikki valmennuksen materiaalin. Tunnukset ovat voimassa 6 kk aloituspäivästä, joten voit hyödyntää materiaaleja ajasta ja paikasta riippumatta -aina, kun sinulle sopiii.
 • n. 60 min pituista ammattitaitoisen ohjaajan ohjaamaa Nirvana Fitness -tuokiota videomuodossa. Saat siis uuden ohjelman joka viikko. Sinun ei kuitenkaan tarvitse opetella uutta ohjelmaa joka viikko, sillä ohjelman perusrunko säilyy aina samana. Teemat vaihtuvat viikoittain ja haastetta tulee lisää joka viikko. Kuudennella viikolla saat siis käyttöösi kaikista haastavimman ohjelman. Osaat sen varmasti, koska etenet ohjelmassa askeleittain helposta vaativampaan.
 • Saat valmennuksen aikana kotitehtäviä , joita voit helposti toteuttaa arkiaskareittesi lomassa. Tehtävät eivät vaadi sinulta suuria ponnisteluja.
 • Saat ammattitaitoisten valmentajien tuen koko valmennuksen ajan -ja myös sen jälkeen. Voit olla yhteydessä valmentajaan sähköpostitse tai puhelimitse.
 • Saat valmentajalta tsemppiviestit sähköpostiisi säännöllisesti, joten et unohda tehdä harjoituksia.

Olemme suunnitelleet valmennuksen niin, että pääset heti tositoimiin, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi mihinkään turhaan. Kaikki ylimääräinen on karsittu pois ja vain oleellinen on mukana! Tieto on helposti saatavilla ja helposti ymmärrettävissä.Verkkovalmennuksen materiaali on käytössäsi 6 kuukauden ajan eli voit palata kaikkiin materiaaleihin aina halutessasi! 


ANNAMME VALMENNUKSELLE 100% TYYTYVÄISYYSTAKUUN


Olemme panostaneet valmennuksen laatuun niin paljon, että uskallamme antaa sille 14 vrk:n tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen valmennukseen, palautamme  sinulle rahat takaisin täysimääräisenä -ilman, että sinun tarvitsee selittää mitään. Riittää, että ilmoitat meille asiasta sähköpostitse 14 vrk:n kuluessa aloittamispäivästä.


NÄILLÄ 6 ASKELEELLA SELÄTÄMME KAAMOKSEN:


 1. Voit paremmin, kun hengität vähemmän!
 2. Energiaa päivääsi -vain hengittämällä oikein!
 3. Torju stressi, virkistä mielä -päivittäin! -Helppo 30 päivän haaste
 4. Helpotusta päänsärkyyn ja selkäkipuihin tehoviikolla
 5. Katkaise päivän pönötys taukojumpalla
 6. Voi paremmin -jatkossakin!

HINTA JA MAKSAMINEN


6 HELPPOA ASKELTA KAAMOKSEN SELÄTTÄMISEEN! -Kohti kivutonta ja energistä elämää -verkkovalmennukseen pääset osallitumaan edulliseen hintaan, vain 79,00 €! Pieni hinta siitä, että saat helpotusta päänsärkyyn ja selkäkipuun. Eikö totta?

Valmennus alkaa 9.1.2018. Ilmoittaudu viimeistään 31.12.2017.

Haluatko ostaa valmennuksen lahjaksi läheisellesi? Lue ohjeet alla:

 


Onko sinulla vielä käyttämättömiä Smartum- tai TYKY-seteleitä? Meillä myös ne käyvät henkilökohtaisena maksuvälineenä. Jos haluat maksaa Smartum- tai TYKY-seteleillä, laita meille sähköpostia: info@rightonme.fi

 

Ilahduta itseäsi ilmoittautumalla nyt heti! Siirry tästä linkistä sivun alkuun ja klikkaa painiketta ”Lisää ostoskoriin”.

Onko sinulla vielä käyttämättömiä Smartum- tai TYKY-seteleitä? Meillä myös ne käyvät maksuvälineenä. Jos haluat maksaa Smartum- tai TYKY-seteleillä, laita meille sähköpostia: info@rightonme.fi

                                 


 

Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää,

soita: p. 050 547 6566/Kirsi

tai

laita sähköpostia: info@rightonme.fi


Oppitunnit

Tämän valmennuksen valmentajat

Kirsi Huotari
Valmentaja

Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!

Kaisa Loikkanen
Valmentaja

Olen yksi Right on Me - yrityksen  valmentajista. Valmennan asiakkaita Nirvana fitness- tunneilla ja muilla mind & body tunneilla.