KUINKA SAADA VAHVA KESKIVARTALO 6 VIIKOSSA? -Tehokas, mutta lempeä verkkovalmennus itselle tai lahjaksi! PÄÄTTYNYT


Jos koet, että keskivartalosi on sinun heikoin lenkkisi istumatyön vuoksi, tämä valmennus on juuri sinulle! Tässä keskityt keskivartalosi vahvistamiseen 6 viikon ajan. Samalla pidennät ja rentoutat selkääsi ja voit saada helpotusta selkäkipuihin. Opit myös kehonhallintaa. Valmennuksen päätyttyä huomaat, kuinka ryhtisi ja kehosi asento ovat parantuneet. OSTA TÄMÄ HYVINVOINTIA EDISTÄVÄ VALMENNUS ITSELLE TAI LAHJAKSI. HUOM! ENNAKKOILMOITTAUTUJAN ETU 10.12.2017 ASTI!
Ilmainen
3 Oppituntia

 Tästä itsellesi tai läheisellesi joululahja, josta on varmasti iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa. Varmista paikkasi muiden naisten joukossa nyt heti! HUOM. ENNAKKOTILAAJAN HINTA VOIMASSA 10.12.2017 ASTI!
  

KUINKA SAADA VAHVA KESKIVARTALO 6 VIIKOSSA? -Tehokas, mutta lempeä verkkovalmennus itselle tai lahjaksi.

Alkaa 8.1.2018


 

Haluatko aloittaa uuden vuoden omaan hyvinvointiisi panostaen? Nyt sinulla tai läheiselläsi (tai molemmilla!) on loistava mahdollisuus aloittaa ammattitaitoisten valmentajien kanssa intensiivinen harjoittelu keskivartalosi vahvistamiseksi. Valmennuksen aikana opit helppoja keinoja ryhdin ja liikkuvuuden parantamiseksi –sekä paljon muuta. Nyt on aika heittää hyvästit istumatyön aiheuttamille lihaskivuille ja kehon jäykkyydelle! Menetelmänä käytämme tehokasta, mutta lempeää Nirvana Fitness:tä, jonka avulla opit oikean hengitystekniikan liikkeeseen yhdistettynä -huomaat energiasi lisääntyvän itsestään!

Jos koet, että keskivartalosi on sinun heikoin lenkkisi istumatyön vuoksi, tämä valmennus on juuri sinulle! Tässä keskityt keskivartalosi vahvistamiseen 6 viikon ajan. Samalla pidennät ja rentoutat selkääsi ja voit saada helpotusta selkäkipuihin. Opit myös kehonhallintaa. Valmennuksen päätyttyä huomaat, kuinka ryhtisi ja kehosi asento ovat parantuneet. Kokeilepa, kuinka suoristamalla kehosi ryhdikkääksi saat olosi heti itsevarmemmaksi! Valmennuksen tavoitteena ei ole tuoda sixpackia esiin, mutta et varmaan pistä pahaksesi sitä, että vatsalihaksesi ovat tiukemmassa kunnossa!

Valmennuksen punaisena lankana käytämme Nirvana Fitness –menetelmää, joka on uutta koko Suomessa. Menetelmä on yhdistelmä pilates ja jooga –tyyppistä harjoittelua, jossa pääset tekemään hengitysharjoituksia musiikin kanssa, liikkuvuusharjoitteluun yhdistettynä. Liikkeet ovat dynaamisia, joten sinun ei tarvitse pinnistellä pysyäksesi ääriasennoissa. Rentouttava musiikki auttaa sinua keskittymään harjoitukseen ja tämä puolestaan auttaa sinua esim. stressinhallinnassa. Lisäksi tiedossa on energiatason nousua! Nirvana Fitness –ohjelmasta olemme valinneet tähän valmennukseen juuri keskivartaloa vahvistavat liikkeet.

Valmennuksessa keskitytään vain olennaiseen, kaikki ylimääräinen on jätetty pois. Näin valmennus on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Onnistut varmasti! Tervetuloa mukaan ammattitaitoisten valmentajien ohjaamina ?


MITÄ KAIKKEA SAAT VALMENNUKSESSAMME?


 

 • Saat käyttöösi suljetulla verkkoalustalla joka toinen viikko uuden valmennusmateriaalin. Valmennus on suunniteltu niin, että se etenee kuuden viikon ajan nousujohteisesti.
 • Saat videomuodossa kolme (ja lisäksi vielä neljännen videon bonuksena!) Nirvana Fitness -harjoitusta, joissa keskityt keskivartalon vahvistamiseen ja liikkuvuuteen ammattitaitoisen ohjaajan ohjaamana. Yhtä harjoitusta tehdään kahden viikon ajan, vähintään kolme kertaa viikossa -omista tavoitteista riippuen. Jokaisen harjoituksen kesto on noin 30 min. Sinun ei siis tarvitse lähteä erikseen salille jumppaamaan -vaan ohjaaja tulee ikään kuin henkilökohtaisesti kotiisi jumppaamaan kanssasi, vain sinua varten. Näin säästät aikaa, etkä ole riippuvainen esim. jumppa-aikatauluista. Voit kaikessa rauhassa katsoa videot aina uudestaan ja tehdä  harjoitukset myös eri järjestysessä, jos se on sinulle mielekkäämpää. Voit pysäyttää videon tarpeen tullen ja opetella liikesarjat huolella. Jokaisen liikesarjan alussa esitellään myös eri liikevariaatiot eli voit itse valita harjoitustason.
 • Saat esimerkkiruokavaliot tasapainoisesta ruokavaliosta tai vaihtoehtoisesti laihdutusruokavaliosta, joita voit soveltaa oman hyvinvointisi tueksi. Ruokavalion tarkkailu auttaa sinua painonpudotuksessa/-hallinnassa ja tämä taas auttaa sinua kohti parempaa kehonhallintaa.
 • Helpon kotitreenin ryhdin parantamiseksi.
 • Nopean taukojumppa hartioille ja selälle -> voit tehdä tätä taukojumppana esim. työpäivän aikana.
 • Valmennus haastaa sinua arvioimaan omia tottumuksiasi hyvinvointisi näkökulmasta. Tämän tarkoituksena on herättää sinut ajattelemaan, kuinka pienillä muutoksilla voit parantaa helposti hyvinvointiasi.
 • Ammattitaitoisten valmentajien tuen. Voit aina olla yhteydessä valmentajiin sähköpostitse tai puhelimitse.
 • Asetat valmennukselle oman tavoitteen ja työskentelet sen mukaan yksilöllisesti
 • Valmennus on suunniteltu niin, että kaikki materiaali on helposti ymmärrettävissä ja toteutettavissa.
 • 14 vuorokauden ajan 100% tyytyväisyystakuu! Jos jostain syystä huomaat, että valmennus ei sovi sinulle, saat rahasi täysimääräisenä takaisin.
 • Valmennuksen materiaali on henkilökohtaisessa käytössäsi 6 kk aloituspäivästä! Voit siis jatkaa harjoittelua vielä pitkään varsinaisen valmennuksen päätyttyä.

 


NIRVANA FITNESS -HENGITYSHARJOITUKSIA, LIIKKUVUUTTA JA VOIMAA


 

Valmennuksessamme saat joka toinen viikko uuden rentouttavan Nirvana Fitness -harjoituksen (n. 30 min/harjoitus). Nirvana Fitness harjoituksilla huollat saman aikaisesti sekä kehoasi että mieltäsi! Ammattitaitoisen valmentajan ohjaus sekä miellyttävä musiikki auttavat sinua keskittymään harjoitukseen ja oikean hengitysrytmin oppiminen on tehty sinulle helpoksi. Samalla opit lempeän tehokkaita liikkuvuusharjoituksia, joiden tekemistä voit jatkaa aina, kun sinulle sopii. Näin saat helpotusta lihasjäykkyyksien aiheuttamiin pitkäaikaisiinkin kiputiloihin. Eikö olisikin ihanaa, jos voisit työskennellä ilman selkä-, niska-ja hartiaseudun kipuja? Voit valita ja vaihdella harjoitustasoa helposta vaativaan -omien tavoitteittesi mukaan. Nirvana Fitness –harjoitukset ovat tehokkaita, joten ne myös muokkaavat kehoasi kiinteämmäksi!

Seuraavassa videossa näet otteen siitä, millaisia käyttämämme Nirvana Fitness- videot ovat:

 


SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS SINULLE? Kyllä, jos…


 

 • Koet, että olet keskivartalosi on heikossa kunnossa ja haluat vahvistaa sitä
 • Haluat saada asentosi ryhdikkääksi
 • Haluat saada helpotusta lihasjäykkyyksien aihauttamaan lihaskipuun ja kaipaat liikkuuvuusharjoituksia jäykistyneiden lihaksien vetristämiseksi
 • Haluat käyttöösi ammattitaitoisten valmentajien suunnitelleman ja toteuttaman valmiin tavoitteellisen valmennuksen
 • Haluat harjoitella silloin, kun sinulle sopii, oman aikataulun mukaan
 • Olet valmis sitoutumaan valmennukseen ja tekemään töitä oman hyvinvointisi parantamiseksi

 


NÄIN ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ JA VALMENNUKSISTAMME:


 

 ”Tehdessäni harjoituksen ennen nukkumaan menoa, liikkeet hengityksen kanssa olivat sellaiset, että pystyin unohtamaan päivän tapahtumat ja rauhoittamaan ajatukset. Nukuin paremmin. Hengitys vaati keskittymistä, ei kuitenkaan ollut liian vaikeaa ennen nukkumaan rauhoittumista. Harjoitukset olivat opeteltavissa, ei liian vaikeita. Ne olivat myös lempeitä.  Hengitykseen piti keskittyä, mutta sekään ei ollut ylitsepääsemättömän vaikeaa. Huomasin, että enemmän pitäisi itse hengitykseen muutoinkin keskittyä enemmän. Tehdessäni harjoituksen esim. ennen muita päivän reenejä, kierrot ja liikkeet avasivat hyvin kroppaa fyysisempiin reeneihin. Toimi silloin hyvänä kehon herättäjänä. Jos reenin aloittaminen tuntui työläältä, alkulämpö oli sellainen, että kun sai ohjelman päälle, sitä ei lopettanut kesken. Ohjelman ehdottomasti paraskohta oli mielestäni loppurentoutus. Tuli hyvä mieli, kun oli harjoitteet tehty ja sai rauhassa olla rentoutuksen ajan miettien mukavia tuntemuksia. Videot ja lisämateriaalit olivat selkeitä. Ohjaajan ääni oli selkeä, hyvä ja ääni rauhoittava. Musiikki oli rauhoittava, juuri sopiva harjoitteisiin. Oli hyvä, että valmentaja otti yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla ja kyseli kuulumisia.” -Tiina 37-v.

”Koen, että ryhtini on jossain määrin parantunut ja kiinnitän ryhtiini enemmän huomiota päivän aikana.Vatsan seutu tuntuu hieman napakammalta. Ylipäänsä tuntuu energisemmältä. Nirvana Fitness harjoitukset olivat tosi kivoja, tykkäsin kovasti. Tuokiot olivat sopivan pituisia ja sopivan tasoisia. Hyvät asiantuntevat ohjaajat, huolellisesti valmisteltu valmennuskokonaisuus, hyvät harjoitukset… Erittäin onnistunut kokonaisuus! Olitte osaavia, asiantuntevia, kannustavia ja mukavia. Lämmin kiitos.” Tuula 56-v.

”Tein juuri puolen tunnin ohjelman toisen kerran (kokeilin jo su ensimmäisen) ja tykkään todella paljon; ohjelma saa aikaan levollisen olon ja siinä sivussa se aktivoi keskivartaloa mukavasti. Erityisen iloinen olen siitä, että tuo polvikin tuntuu nyt hyvältä, eikä se rasitu/kipeydy noista liikkeistä.” -Nainen 39-v.

”Huippu ohjaajat, motivoivat liikkeet!”Nainen 38-v.

”Ryhtini on parempi ja keskivartalon lihasten vahvistuminen on parempaan päin koko ajan. Valmentaja otti säännlllisesti yhteyttä,mikä loi tunteen, että asiakkaan mukana olosta ollaan oikeasti kiinnostuneita.”Riikka 33-v.

 

”Tuntemukseni olivat tosi hyvä hyviä. Valmennuksessa haastavia asioita eri liikkeissä ja toinen juttu valmennukseen keskittyminen ja vielä jatkumo omassa arjessa. Tuokiot minulle tosi rauhoittavia, keskityttiin juuri asian ytimeen. Unohdin kokonaan työpäivän kiireet. Minulle haastavia olivat keskivartalon liikkeet, muttei ylitsepääsemättömiä, uskon että ne ovat myös tehokkaita. Aion jatkossa harjoitella niitä päivittäin.” Nainen 61-v.

 

”Ennen valmennusta tunsin väsymystä ja sohvan ”imu” oli päivittäistä. Jälkeen valmennuksen tietoista kehon korjausliikettä seisoessa, istuessa, jne. Olen myös kiinnittänyt huomiota hengitykseeni päivittäin (jota en ole aiemmin itseasiassa ajatellut koskaan)! Olette motivoivia valmentajia!” Teija

 

”Ennen tunsin oloni väsyneeksi, tylsistyneeksi, eikä energiaa riittänyt. Valmennuksen jälkeen vireystila oli parempi, parempi keskittyminen. Vaati pari kertaa päästä mukaan harjoituksiin. Harjoitusten päätteeksi aina virkistynyt ja hyvä olo. Hengitys kulki paremmin.” -Hanne 32-v.

  

”Tuokion jälkeen oli mieleltään rentoutunut mutta keholtaan aktiivinen olo, löytyi uusia lihaksia ja oppi tuntemaan kehon toispuoleisuuksia, mihin voi jatkossa kiinnittää huomiota.” Nainen 29-v.

 

”Valmennuksen myötä olo on keventynyt ja ranka suoristunut! Konkreettisesti huomaa miten keskivartalon lihakset vaikuttaa koko olemukseen ja oloon. Tykkäsin kovasti. Hengityksen ja liikkeen yhdistäminen on kivaa, tykkään tehdä tarkasti ja tehokkaasti. Huippu ohjaajat, motivoivat liikkeet.” Nainen 38-v.


TÄMÄN KAIKEN SAAT VALMENNUKSESSAMME…


 

 • Saat pääsyn suljetulle verkkoalustalle (maksettuasi valmennukset saat sähköpostiisi linkin), josta löydät kaikki valmennuksen materiaalin. Tunnukset ovat voimassa 6 kk aloituspäivästä, joten voit hyödyntää materiaaleja ajasta ja paikasta riippumatta -aina, kun sinulle sopiii.
 • 3x n. 30 min pituista ammattitaitoisen ohjaajan ohjaamaa Nirvana Fitness -tuokiota videomuodossa. Ja lisäksi vielä yhden videon bonuksena! Saat siis uuden ohjelman joka toinen viikko. Teet jokaista ohjelmaa noin 3x viikon aikana, joten t 
 • Saat valmennuksen aikana kotitehtäviä , joita voit helposti toteuttaa arkiaskareittesi lomassa. Tehtävät eivät vaadi sinulta suuria ponnisteluja.
 • Saat ammattitaitoisten valmentajien tuen koko valmennuksen ajan -ja myös sen jälkeen. Voit olla yhteydessä valmentajaan sähköpostitse tai puhelimitse.
 • Saat valmentajalta tsemppiviestit sähköpostiisi säännöllisesti, joten et unohda tehdä harjoituksia.

Olemme suunnitelleet valmennuksen niin, että pääset heti tositoimiin, eikä sinun tarvitse käyttää aikaasi mihinkään turhaan. Kaikki ylimääräinen on karsittu pois ja vain oleellinen on mukana! Tieto on helposti saatavilla ja helposti ymmärrettävissä.Verkkovalmennuksen materiaali on käytössäsi 6 kuukauden ajan eli voit palata kaikkiin materiaaleihin aina halutessasi! 


ANNAMME VALMENNUKSELLE 100% TYYTYVÄISYYSTAKUUN


Olemme panostaneet valmennuksen laatuun niin paljon, että uskallamme antaa sille 14 vrk:n tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen valmennukseen, palautamme  sinulle rahat takaisin täysimääräisenä -ilman, että sinun tarvitsee selittää mitään. Riittää, että ilmoitat meille asiasta sähköpostitse 14 vrk:n kuluessa aloittamispäivästä.

 

 

 

 

 

 

 


MINKÄ ARVOINEN VALMENNUS ON SINULLE?


 1. Jos osallistuisit 3x viikossa, 6 viikon ajan ammattitaitoisen ohjaajan ohjaamaan Nirvana Fitness -tuokioon, maksaisit tästä 108€
 2. Bonus-videon harjoitus, 36€
 3. Valmentajan tuki ja säännöllinen yhteydenpito 6 viikon ajan (valmentaja saavutettavissa myös valmennuksen päätyttyä), 129€
 4. Muu valmennuksen materiaali (esimerkkkiruokavali, ryhtiharjoitus, taukojumppa…), 59 €
 5. Materiaali on käytössäsi 6 kuukautta aloituspäivästä, 99€

 

Valmennuksen arvo on siis 431€. Tämä ei kuitenkaan ole sinun hintasi. Valmennuksen toteuttaminen verkossa on kustannustehokasta ja tämä hyöty tulee suoraan sinulle.

 

Valmennuksen arvo ei ole pelkästään yllämainittu summa, sillä valmentajamme ovat pitkälle koulutettuja asiantuntijoita, jotka ovat käyttäneet paljon aikaa ja satsanneet myös taloudellisesti oman ammattitaidon kehittämiseen. Sinun ei tarvitse tehdä samaa vaan säästät aikaa ja rahaa valmennuksessamme.

 

Valmennus on testattu live-ryhmällä syksyllä 2017. Kuten aikaisemmin luit, asiakkaamme olivat erittäin tyytyväisiä valmennukseemme. Halusimme tuoda valmennuksen suuremman asiaskasryhmän ulottuville, joten nyt sinulla on loistava mahdollisuus aloittaa uusi vuosi omaan hyvinvointiin satsaamalla!

 


HINTA JA MAKSAMINEN


 

KUINKA SAADA VAHVA KESKIVARTALO 6 VIIKOSSA? -Tehokas, mutta lempeä verkkovalmennus itselle tai lahjaksi! Alkaa 8.1.2018.

 

HUOM! Saat valmennuksen edulliseen hintaan, vain 79€.

 

Ilahduta itseäsi ilmoittautumalla nyt heti! Siirry tästä linkistä sivun alkuun ja klikkaa painiketta ”Lisää ostoskoriin”.

 

Jos haluat ilahdutaa läheistäsi, lue ohjeet alla:

 


 

Onko sinulla vielä käyttämättömiä Smartum- tai TYKY-seteleitä? Meillä myös ne käyvät henkilökohtaisena maksuvälineenä. Jos haluat maksaa Smartum- tai TYKY-seteleillä, laita meille sähköpostia: info@rightonme.fi

 

                                 


 Jos sinulla heräsi jotain kysyttävä,

laita sähköpostia: info@rightonme.fi

tai

soita: p. 050 547 6566/Kirsi

Tämän valmennuksen valmentajat

Kirsi Huotari
Valmentaja

Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!

Kaisa Loikkanen
Valmentaja

Olen yksi Right on Me - yrityksen  valmentajista. Valmennan asiakkaita Nirvana fitness- tunneilla ja muilla mind & body tunneilla.