RYHTI KUNTOON –HARTIAT VETREIKSI! 8 VIIKON TEHOVALMENNUS -PÄÄTTYNYT.


Haluatko aloittaa uuden vuoden omaan hyvinvointiisi panostaen? Nyt sinulla on loistava mahdollisuus aloittaa ammattitaitoisten valmentajien kanssa intensiivinen harjoittelu ryhtisi parantamiseksi ja hartioittesi vetristämiseksi! Kärsitkö lihaskireyksien aiheuttamasta selkäkivusta, päänsärystä tai niska-hartiaseudun kivuista? Jos vastasit kyllä, tämä valmennus on juuri sinulle! HUOM! Valmennus on jo alkanut, ei enää ilmoittautumisia.
Ilmainen
0 Oppituntia

 

RYHTI KUNTOON –HARTIAT VETREIKSI! 8 VIIKON TEHOVALMENNUS

alkanut Kajaanissa 8.1.2018

 


Haluatko aloittaa uuden vuoden omaan hyvinvointiisi panostaen? Nyt sinulla on loistava mahdollisuus aloittaa ammattitaitoisten valmentajien kanssa intensiivinen harjoittelu ryhtisi parantamiseksi ja hartioittesi vetristämiseksi! Kärsitkö lihaskireyksien aiheuttamasta selkäkivusta, päänsärystä tai niska-hartiaseudun kivuista? Jos vastasit kyllä, tämä valmennus on juuri sinulle!

 

Valmennuksessa jokaisen tapaamisen aikana teet harjoituksia, jotka lisäävät liikkuvuutta selkärankaan ja hartiaseutuun. Lisäksi keskityt keskivartalon syvien lihasten vahvistamiseen sekä venytyksiin, erityisesti lonkan, rinnan ja niskan seudulle. Jokainen tuokio sisältää mm. lämmittelyosuuden sekä kehon lämpöä lisäävän ja kehon kannatusta harjoittavan tasapaino-osion.

 

Tuokiot sisältävät tiiviitä ”tietoiskuja”, joiden avulla autamme sinua ymmärtämään ryhtiin ja liikkuvuuteen liittyviä tekijöitä. Valmennuksen aikana opit helppoja keinoja ryhdin ja liikkuvuuden parantamiseksi kotioloissa -sekä paljon muuta. Nyt on aika heittää hyvästit istumatyön aiheuttamille lihaskivuille ja kehon jäykkyydelle!

 

Valmennus kestää 8 viikkoa. Viikoittaisten tapaamisten lisäksi teet helppoja harjoituksia myös kotona. Valmennuksen päätyttyä huomaat, kuinka ryhtisi ja kehosi asento ovat parantuneet.

 


MITÄ KAIKKEA SAAT VALMENNUKSESSAMME?


 • Ryhmätapaamiset kerran viikossa maanantaisin (klo 17.30-18.30, paitsi 22.1. ja 19.2. klo 18.30-19.30) 8.1.2018 alkaen. Jokainen tuokio kestää 60 min. Kaikki tapaamiset ovat Kajaanin Teknologiakeskuksella (Kehräämöntie 7).
 • Ensimmäisellä tapaamiskerralla testaat omaa ryhtiäsi ja liikkuvuuttasi. Lisäksi saat tietoa ryhtiin ja liikkuvuuteen liittyen.
 • Toisesta kerrasta eteenpäin tapaamiset sisältävät ammattitaitoisen ohjaajan ohjaaman ryhti-/liikkuvuusharjoituksen, jonka sisältö noudattaa seuraavaa kaavaa: alkulämmittely, tasapaino-osuus, selkärangan kierrot, syvien keskivartalolihasten vahvistamisen sekä venyttelyt/verryttelyt.
 • Kevään 2018 aikana valmennuksesta valmistuu vastaava verkkoversio. Kun se on valmis, saat ilmaiseksi pääsyn verkkoversioon, joten voit jatkaa harjoittelua omatoimisesti vielä kauan varsinaisen valmennuksen päätyttyä (arvo 99€)
 • Sinua ohjaa ja kannustaa kaksi ammattitaitoista valmentajaa koko valmennuksen ajan.
 • Kuten aikaisemmissakin valmennuksissamme, mukana on mukava joukko motivoituneita naisia, joten pääset liikkumaan hauskassa ja kannustavassa seurassa!
 • Aikaisempien asiakaspalautteiden perusteella uskallamme luvata, että saat rahallesi vastinetta!

SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS SINULLE? Kyllä, jos…


 • Haluat aloittaa uuden vuoden omaan hyvinvointiisi panostaen!
 • Koet, että ryhtisi on kasassa ja haluat ryhdikkäämmän kehon
 • Kärsit lihasjäykkyyksien aiheuttamasta selkäkivusta, päänsärystä tai niska-hartiaseudun kivuista, ja haluat saada niihin helpotusta.
 • Haluat osallistua ammattitaitoisten valmentajien suunnittelemaan ja toteuttamaan valmiiseen ja tavoitteelliseen valmennukseen
 • Tykkäät liikkua ryhmässä yhdessä muiden saman henkisten naisten kanssa
 • Olet valmis sitoutumaan valmennukseen ja tekemään töitä oman hyvinvointisi parantamiseksi

 


NÄIN ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ JA VALMENNUKSISTAMME:


 

”Koen, että ryhtini on jossain määrin parantunut ja kiinnitän ryhtiini enemmän huomiota päivän aikana.Vatsan seutu tuntuu hieman napakammalta. Ylipäänsä tuntuu energisemmältä. Nirvana Fitness harjoitukset olivat tosi kivoja, tykkäsin kovasti. Tuokiot olivat sopivan pituisia ja sopivan tasoisia. Hyvät asiantuntevat ohjaajat, huolellisesti valmisteltu valmennuskokonaisuus, hyvät harjoitukset… Erittäin onnistunut kokonaisuus! Olitte osaavia, asiantuntevia, kannustavia ja mukavia. Lämmin kiitos.” Tuula 56-v.

”Huippu ohjaajat, motivoivat liikkeet!” -Nainen 38-v.

”Ryhtini on parempi ja keskivartalon lihasten vahvistuminen on parempaan päin koko ajan. ” -Riikka 33-v.

 

”Tuntemukseni olivat tosi hyvä hyviä. Valmennuksessa haastavia asioita eri liikkeissä ja toinen juttu valmennukseen keskittyminen ja vielä jatkumo omassa arjessa. Tuokiot minulle tosi rauhoittavia, keskityttiin juuri asian ytimeen. Unohdin kokonaan työpäivän kiireet.” Nainen 61-v.

 

”Ennen valmennusta tunsin väsymystä ja sohvan ”imu” oli päivittäistä. Jälkeen valmennuksen tietoista kehon korjausliikettä seisoessa, istuessa, jne. Olen myös kiinnittänyt huomiota hengitykseeni päivittäin (jota en ole aiemmin itseasiassa ajatellut koskaan)! Olette motivoivia valmentajia!” Teija

  

”Tuokion jälkeen oli mieleltään rentoutunut mutta keholtaan aktiivinen olo, löytyi uusia lihaksia ja oppi tuntemaan kehon toispuoleisuuksia, mihin voi jatkossa kiinnittää huomiota.” Nainen 29-v.

 

”Valmennuksen myötä olo on keventynyt ja ranka suoristunut! Konkreettisesti huomaa miten keskivartalon lihakset vaikuttaa koko olemukseen ja oloon. Tykkäsin kovasti. Hengityksen ja liikkeen yhdistäminen on kivaa, tykkään tehdä tarkasti ja tehokkaasti. Huippu ohjaajat, motivoivat liikkeet.” Nainen 38-v.


HINTA JA MAKSAMINEN


 

RYHTI KUNTOON –HARTIAT VETREIKSI! 8 viikon ryhmävalmennus on jo alkanut, mutta voit tiedustella vapaita paikkoja (p. 050 547 6566)!

 

Valmennuksen hinta on vain 2x 69€ (yht. 138€).

 

Voit maksaa valmennuksen yhdessä tai kahdessa erässä. Halutessasi voit maksaa 1. erän tammikuussa ja 2. erän helmikuussa 2018. Jos maksat kahdessa erässä, ilmoittaudu sähköpostilla info@rightonme.fi

 

Jos haluat maksaa valmennuksen yhdessä erässä ja ilahduttaa itseäsi ilmoittautumalla nyt heti, siirry tästä linkistä sivun alkuun ja klikkaa painiketta ”Lisää ostoskoriin”.

 

Onko sinulla vielä käyttämättömiä Smartum- tai TYKY-seteleitä? Meillä myös ne käyvät henkilökohtaisena maksuvälineenä. Jos haluat maksaa Smartum- tai TYKY-seteleillä, laita meille sähköpostia: info@rightonme.fi

 


 Jos sinulla heräsi jotain kysyttävä,
laita sähköpostia: info@rightonme.fi
tai
soita: p. 050 547 6566/Kirsi

 

Oppitunnit

Tämän valmennuksen valmentajat

Kirsi Huotari
Valmentaja

Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!

Kaisa Loikkanen
Valmentaja

Olen yksi Right on Me - yrityksen  valmentajista. Valmennan asiakkaita Nirvana fitness- tunneilla ja muilla mind & body tunneilla.