NÄIN OTAT HELPON STARTIN KOHTI TERVEELLISEMPÄÄ ELÄMÄNTAPAA! 10 viikon pienryhmävalmennus Kajaanissa. PÄÄTTYNYT!


Tässä valmennuksessa sinulla on loistava mahdollisuus saada yksilöllinen personal trainer -ohjaus sekä pienryhmävalmennus samassa paketissa! Oletko jo kauan haaveillut elämäntapamuutoksesta? Haluatko tällä kertaa oikeasti onnistua? Valmennuksessa sinulle suunnitellaan yksilöllinen ohjelma, mikä ei vaadi sinulta itsekuria -mikä yleensä on este onnistumiselle. Tässä valmennuksessa opit yhdessä valmentajan kanssa, kuinka voit pienillä ja helpoilla ravitsemus- ja liikuntamuutoksilla edistää terveyttäsi. Tiedossa ei ole lakkoja eikä kieltoja! Päinvastoin: keskityt siihen, mitä voit lisätä - ei siihen, mitä voit vähentää. HUOM! RYHMÄ ON ALKANUT 30.8!
Ilmainen
0 Oppituntia

 

Tässä valmennuksessa sinulla on loistava mahdollisuus saada yksilöllinen personal trainer -ohjaus sekä pienryhmävalmennus samassa paketissa! Oletko jo kauan haaveillut elämäntapamuutoksesta? Haluatko tällä kertaa oikeasti onnistua?


”NÄIN OTAT HELPON STARTIN KOHTI TERVEELLISEMPÄÄ ELÄMÄNTAPAA!”

Tämä suosittu

10 viikon pienryhmävalmennus

on alkanut Kajaanissa 30.8.2018!


 

Haaveiletko terveellisemmästä elämäntavasta, mutta sinulla ei ole ollut avaimia sen toteuttamiseen? Tässä kokonaisvaltaisessa pienvalmennusryhmässä sinut huomioidaan yksilönä ja pääset työstämään omia tavoitteitasi itsellesi sopivilla niin liikunnallisilla kuin ravitsemuksellisillakin tavoilla. Yksilöllinen valmennusohjelma suunnitellaan sinulle niin, että se ei vaadi sinulta itsekuria -mikä yleensä on este onnistumiselle. Tässä valmennuksessa opit yhdessä valmentajan kanssa, kuinka voit pienillä ja helpoilla ravitsemus- ja liikuntamuutoksilla edistää terveyttäsi. Tiedossa ei ole lakkoja eikä kieltoja! Päinvastoin: keskityt siihen, mitä voit lisätä – ei siihen, mitä voit vähentää.

 

Ehkä sinulla on takana jo useita yrityksiä elämäntapamuutokseen. Kenties olet kokeillut monia erilaisia ohjeita, todennut niiden jälkeen epäonnistuneesi ja ajatellut, että vika on sinussa. Voisiko asia olla kuitenkin niin, että kukaan ei ole vielä onnistunut tekemään sinulle sellaista ohjelmaa, että sinulla olisi ollut mahdollisuus onnistua? Haluamme auttaa sinua kääntämään elämäntapasi kohti parempaa niin, että muutos on sinulle mahdollisimman helppoa ja motivoivaa. Autamme sinua onnistumaan, omat lähtökohtasi ja toiveesi huomioiden. Hyppää mukaan valmennukseen, joka auttaa sinua ottamaan vastaan syksy energisenä!

 

Tämä pienvalmennusryhmä, jossa edetään viikko kerrallaan kohti omia tavoitteitasi, alkaa to 30.8.2018. Haluamme palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti, joten paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittaudu viimeistään 26.8.

 


SOPIIKO TÄMÄ HELPPO STARTTIVALMENNUS JUURI SINULLE? Kyllä, jos…


 • Olet valmis aloittamaan terveellisemmän elämäntavan ilman hampaiden kiristelyä
 • Tykkäät olla saman henkisessä ryhmässä, jossa voit kuitenkin keskittyä omien tavoitteiden saavuttamiseen
 • Olet jo kauan aikonut aloittaa ”elämäntaparemontin”, mutta jostain syystä se on aina siirtynyt
 • Olet jo kokeillut monia eri ohjelmia -tuloksetta
 • Olet kiinnostunut tarkastelemaan ruokavaliotasi ja syömään terveellisesti, hyvinvointiasi tukien
 • Haluat nauttia ruoasta ilman syyllisyyden tunnetta
 • Haluat yksilöllisen kunto-ohjelman, jossa on huomioitu sinun lähtökohtasi, tavoitteesi ja toiveesi
 • Motivoidut siitä, että voit nähdä valmennusohjelman tuloksia kehonkoostumusmittausten kautta
 • Et ole kokenut liikkumisesta mielihyvää 
 • Haluat edistää terveyttäsi ja liikkua liikuntasuositusten mukaisesti
 • Haluat selkeän kunto-ohjelman, jota noudattaa ja seurata yhdessä valmentajan kanssa
 • Olet harkinnut personal trainerin palveluja
 • Haluat hyvinvointia ja energiaa elämääsi
 • Olet valmis sitoutumaan valmennukseen ja tekemään töitä oman hyvinvointisi eteen!

 


MITÄ KAIKKEA SAAT 10 VIIKON VALMENNUSRYHMÄSSÄ?


 

 • 8 tapaamista -ryhmässä tai yksilöllisesti valmentajan kanssa. Näistä tapaamisista 4 ovat ryhmätapaamisia, joissa pääset treenaamaan kannustavan ja ammattitaitoisen ohjaajan kanssa. Tapaamisten aiheet ovat kehonpainoharjoittelu (sisällä), maastokävely ja hölkkä (ulkona), kehonhuolto (sisällä) ja koko kehon jumppa (sisällä). Ryhmän toiveet huomoiden sisältöjä voidaan vaihtaa. Kaikki harjoitukset ovat ns. matalan kynnyksen harjoituksia, joissa saat aina vaihtoehdon tehdä kevyemmin tai haastavammin. Lisäksi näihin kaikkiin liittyy tiivis ”tietoisku”, joka auttaa sinua ymmärtämään, kuinka voit hyödyntää kyseistä harjoitusmuotoa oman hyvinvoinnin edistämisessä.
 • Alku- ja loppumittauksen (yht. 2x) InBody-kehonkoostumuslaitteella, joka mittaa luotettavasti kehosi lihasmassan ja lihastasapainon, kehosi rasvaprosentin ja rasvamassan, sisäelintesi ympärille kertyneen viskeraalirasvan määrän, luu- ja mineraalimassasi, kehosi nestetasapainon, perusaineenvaihdunnassa tarvitsemasi energiamäärän sekä tavoitepainosi. Saat myös palautteen mittauksesta. Mittaus kertoo sinulle, kuinka valmennusohjelman toimivuudesta ja omasta edistymisestäsi.
 • Saat sinun tavoitteiden ja toiveiden pohjalta räätälöidyn kunto-ohjelman 8 viikon ajalle.
 • Saat käyttöösi sähköisen työkalun, johon merkitset tekemäsi harjoitukset. Näin sinä ja valmentaja voitte molemmat seurata aktiivisuuttasi. Autamme sinua tarvittaessa ohjelman käytössä.
 • Saat henkilökohtaista ravitsemusvalmennusta, joka pohjautuu täyttämääsi ruokapäiväkirjaan, jota olet ennen tapaamista täyttänyt 4 päivän ajan.
 • Pääset kuuntelemaan luennon aiheesta terveellisen elämän peruspilarit.
 • Saat koko ryhmän tuen ja tsempin! Ja tietenkin ammattitaitoisen valmentajan tuen. Voit aina olla yhteydessä valmentajaan sähköpostitse tai puhelimitse.
 • Saat siis oivan aloituspaketin kohti terveellistä elämäntapaa! Tämän valmennuksen jälkeen sinulla on avaimet noudattaa tätä elämäntapaa myös itseksesi. Halutessasi ja aiheesta innostuessasi voit osallistua jatkovalmennukseen, jossa pureudutaan aiheeseen syvemmin -> emme jätä sinua yksin valmennuksen päätyttyä!

 


MIKÄ VALMENNUKSEN ARVO ON SINULLE?


 • 2x InBody kehonkoostumusmittaus, arvo 60€
 • Yksilöllinen liikuntaohjelma, 75€
 • Yksilöllinen ravitsemusohjaus ruokapäiväkirjan pohjalta, 75€
 • 4 x ohjattu liikuntaharjoitus (sis. ”tietoisku”), 60€
 • Luento aiheesta ”Terveellisen elämän peruspilarit”, 15€
 • Sähköinen työkalu harjoittelun tueksi + valmentajan seuranta, 50€

Valmennuksen arvo sinulle on 335,00€. Tämä ei kuitenkaan ole sinun hintasi!

 


TÄSSÄ MUUTAMA ASIAKASPALAUTE AIKAISEMMISTA VALMENNUKSISTAMME:


 

Tuula 56-v.

”Hyvät asiantuntevat ohjaajat, huolellisesti valmisteltu valmennuskokonaisuus, hyvät harjoitukset, ekstraa ryhtiharjoituksista yms., henkilökohtainen huomiointi sähköpostitse, kaunis, rauhallinen tila, mukavat osallistujat. Erittäin onnistunut kokonaisuus?! Olitte osaavia, asiantuntevia, kannustavia ja mukavia. Lämmin kiitos molemmille!”

Nainen 38-v.

”Huippu ohjaajat, motivoivat liikkeet, sopivan kokoinen ryhmä”

Kaisa 49-v.

”Olette todella hyviä. On turvallista olla, kun on asiantuntijoiden käsissä. Jatkakaa samaan malliin!”

 


VALMENNUKSEN TAPAAMISTEN AIKATAULU JA SISÄLTÖ


 • to 30.8. (tarkempi aika sovitaan yksilöllisesti): InBody -mittaus ja palaute (paikka: Kajaani AMK, Ketunpolku 4)
 • to 6.9. klo 17.30-18.45: luento aiheesta ”Terveellisen elämän peruspilarit” (Paikka: Teknologiakeskus, Kehräämöntie 5, kokoustila Wintti)
 • to 13.9. (tarkempi aika sovitaan yksilöllisesti) Yksilöllinen ravitsemusohjaus (Paikka: Teknologiakeskus, Kehräämöntie 5, kokoustila Wintti)
 • to 20.9. klo 18.15-19.15: Ryhmätapaaminen/ kehonpainoharjoittelu (Paikka: Teknologiakeskus, Kehräämöntie 5, Anturi)
 • to 27.9. klo 17.30-18.30: Ryhmätapaaminen/ kävely- tai hölkkälenkki  (Kokoontuminen: Teknologiakeskus, Kehräämöntie 5)
 • to 4.10. klo 17.30-18.30: Ryhmätapaaminen/ kehonhuolto (Paikka: Teknologiakeskus, Kehräämöntie 5, Anturi)
 • to 11.10. klo 17.30-18.30: Ryhmätapaaminen/ koko kehon jumppa (Paikka: Teknologiakeskus, Kehräämöntie 5, Anturi)
 • to 1.11. (takempi aika sovitaan yksilöllisesti): InBody -mittaus ja palaute (paikka: Kajaani AMK, Ketunpolku 4) ja ohjaus omatoimiseen harjoitteluun

Pidätämme oikeiden muutoksiin.


HINTA JA MAKSAMINEN


Näin otat helpon startin kohti terveellisempää elämäntapaa -valmennuksessa yhdistyvät personal trainerin -ohjaus sekä pienryhmävalmennus. Voit osallistua valmennukseen hintaan 2x 129€ (kokonaishinta 258€).

 

Voit maksaa valmennuksen yhdessä tai kahdessa erässä. Jos haluat maksaa yhdessä erässä (258€), siirry tätä tekstiä painamalla sivun alkuun ja klikkaa painiketta ”Osta tämä valmennus”.

 

Jos haluat maksaa kahdessa erässä (2 x 129€), laita meille sähköpostia (info@rightonme.fi). Voit halutessasi maksaa 1. erän elokuussa ja 2. erän syyskuussa 2018.

Jos haluat maksaa Smartum:lla, TYKY-seteleillä, ePassilla tai Edenred:lla, laita meille sähköpostia: info@rightonme.fi

                                 


 

Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää,

soita: p. 050 547 6566/Kirsi

tai

laita sähköpostia: info@rightonme.fi


Oppitunnit

Tämän valmennuksen valmentajat

Kirsi Huotari
Valmentaja

Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!