KESKIVARTALO VAHVEMMAKSI 8 VIIKOSSA! -Tehokas, mutta lempeä ryhmävalmennus Kajaanissa. PÄÄTTYNYT!


Jos koet, että keskivartalosi on sinun heikoin lenkkisi istumatyön vuoksi, tämä valmennus on juuri sinulle! Tässä valmennuksessa keskityt intensiivisesti keskivartalosi vahvistamiseen 8 viikon ajan. Samalla pidennät ja rentoutat selkääsi ja voit saada helpotusta selkäkipuihin. Opit myös kehonhallintaa. Valmennuksen päätyttyä huomaat, kuinka ryhtisi ja kehosi asento ovat parantuneet. TÄMÄ RYHMÄVALMENNUS ON PÄÄTTYNYT.
Ilmainen
4 Oppituntia

 

 Tämä valmennus on päättynyt. Tiedustele seuraavan ryhmän alkamista (yhteystiedot alla)

 

KESKIVARTALO VAHVEMMAKSI 8 VIIKOSSA! -Tehokas, mutta lempeä ryhmävalmennus

 


Haluatko aloittaa syksyn omaan hyvinvointiisi panostaen? Nyt sinulla on loistava mahdollisuus aloittaa ammattitaitoisten valmentajien kanssa intensiivinen harjoittelu keskivartalosi vahvistamiseksi. Valmennuksen aikana opit helppoja keinoja ryhdin ja liikkuvuuden parantamiseksi –sekä paljon muuta. Nyt on aika heittää hyvästit istumatyön aiheuttamille lihaskivuille ja kehon jäykkyydelle!

Jos koet, että keskivartalosi on sinun heikoin lenkkisi istumatyön vuoksi, tämä valmennus on juuri sinulle! Tässä keskityt keskivartalosi vahvistamiseen 8 viikon ajan. Samalla pidennät ja rentoutat selkääsi ja voit saada helpotusta selkäkipuihin. Opit myös kehonhallintaa. Valmennuksen päätyttyä huomaat, kuinka ryhtisi ja kehosi asento ovat parantuneet. Valmennuksen tavoitteena ei ole tuoda sixpackia esiin, mutta et varmasti pistä pahaksesi sitä, että vatsalihaksesi ovat tiukemmassa kunnossa!

Valmennuksen punaisena lankana käytämme Nirvana Fitness –menetelmää, joka on vielä suhteellisen uusi menetelmä koko Suomessa. Menetelmä on yhdistelmä pilates ja jooga –tyyppistä harjoittelua, jossa pääset tekemään hengitysharjoituksia musiikin kanssa, liikkuvuusharjoitteluun yhdistettynä. Liikkeet ovat dynaamisia, joten sinun ei tarvitse pinnistellä pysyäksesi ääriasennoissa. Rentouttava musiikki auttaa sinua keskittymään harjoitukseen ja tämä puolestaan auttaa sinua esim. stressinhallinnassa. Lisäksi tiedossa on energiatason nousua! Nirvana Fitness –ohjelmasta olemme valinneet tähän valmennukseen juuri keskivartaloa vahvistavat liikkeet.

Valmennuksessa keskitytään vain olennaiseen, kaikki ylimääräinen on jätetty pois. Näin valmennus on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Onnistut varmasti! Tervetuloa mukaan ammattitaitoisten valmentajien ohjaamina 🙂

 


MITÄ KAIKKEA SAAT VALMENNUKSESSAMME?


 

 • Valmennuksen kesto on 8 viikkoa 20.8. – 8.10.2018 välisenä aikana. Tapaamiset aina maanantaisin klo 17.30-18.30 (paitsi ma 17.9. tapaaminen on to 20.9. klo 17-18) Kajaanin teknologiapuistossa, osoitteessa Kehräämöntie 5.
 • Pääset osallistumaan kahdeksaan ammattitaitoisen ohjaajan ohjaamaan Nirvana Fitness -tuokioon mukavassa ryhmässä. Tuokiolla keskitytään vahvistamaan intensiivisesti keskivartaloa! Sarja vaihtuu joka toinen viikko eli yhteensä tehdään neljä erilaista sarjaa. Yksi tuokio kestää 60 min ja se sisältää Nirvana Fitness -harjoituksen sekä tiiviin ryhmäkeskustelun.
 • Lisäksi saat käyttöösi suljetulla verkkoalustalla saman harjoituksen tiivistetyssä videomuodossa (noin 30 min), jota teet ohjatun tuokion lisäksi 2 x viikossa. Kun teet teet keskivartaloa vahvistavan harjoituksen yhteensä kolme kertaa viikossa, tulet varmasti huomaamaan, kuinka keskivartalosi vahvistuu! Näitä harjoituksia voit tehdä ajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun sinulle sopii. Voit kaikessa rauhassa katsoa videot aina uudestaan ja tehdä  harjoitukset myös eri järjestysessä, jos se on sinulle mielekkäämpää. Voit pysäyttää videon tarpeen tullen ja opetella liikesarjat huolella. Jokaisen liikesarjan alussa esitellään myös eri liikevariaatiot eli voit itse valita harjoitustason. Jos jostain syystä et pääse osallistumaan jollekin kerralle, et jää jälkeen ohjelmasta sillä saat harjoituksen videomuodossa aina käyttöösi.
 • Saat myös esimerkkiruokavaliot tasapainoisesta ruokavaliosta tai vaihtoehtoisesti laihdutusruokavaliosta. Tämän avulla opit tarkkailemaan omia ruokailutottumuksia ja tekemään terveellisiä ruokailuun liittyviä valintoja
 • Valmennus kestää kahdeksan viikkoa, mutta kaikki materiaali on käytössäsi 6 kk aloituspäivästä. Näin voit jatkaa harjoittelua helposti myös live-tapaamisten päätyttyä.
 • Valmennus haastaa sinua arvioimaan omia tottumuksiasi hyvinvointisi näkökulmasta. Tämän tarkoituksena on herättää sinut ajattelemaan, kuinka pienillä muutoksilla voit parantaa helposti hyvinvointiasi.
 • Ammattitaitoisten valmentajien ja samanhenkisen ryhmän tuen.
 • Valmennus on suunniteltu niin, että voit helposti osallistua siihen oli lähtötasosi mikä tahansa. Autamme sinua onnistumaan 🙂

 


NIRVANA FITNESS -HENGITYSHARJOITUKSIA, LIIKKUVUUTTA JA VOIMAA


 

Valmennuksessamme saat joka toinen viikko uuden rentouttavan Nirvana Fitness -harjoituksen (n. 30 min/harjoitus). Nirvana Fitness harjoituksilla huollat saman aikaisesti sekä kehoasi että mieltäsi! Ammattitaitoisen valmentajan ohjaus sekä miellyttävä musiikki auttavat sinua keskittymään harjoitukseen ja oikean hengitysrytmin oppiminen on tehty sinulle helpoksi. Samalla opit lempeän tehokkaita liikkuvuusharjoituksia, joiden tekemistä voit jatkaa aina, kun sinulle sopii. Näin saat helpotusta lihasjäykkyyksien aiheuttamiin pitkäaikaisiinkin kiputiloihin. Eikö olisikin ihanaa, jos voisit työskennellä ilman selkä-, niska-ja hartiaseudun kipuja? Voit valita ja vaihdella harjoitustasoa helposta vaativaan -omien tavoitteittesi mukaan. Nirvana Fitness –harjoitukset ovat tehokkaita, joten ne myös muokkaavat kehoasi kiinteämmäksi!

Seuraavassa videossa näet otteen siitä, millaisia käyttämämme Nirvana Fitness- videot ovat:

 


SOPIIKO TÄMÄ VALMENNUS SINULLE? Kyllä, jos…


 

 • Koet, että olet keskivartalosi on heikossa kunnossa ja haluat vahvistaa sitä
 • Haluat saada asentosi ryhdikkääksi
 • Haluat saada helpotusta lihasjäykkyyksien aihauttamaan lihaskipuun ja kaipaat liikkuuvuusharjoituksia jäykistyneiden lihaksien vetristämiseksi
 • Haluat osallistua ammattitaitoisten valmentajien suunnitellemaan ja toteuttamaan valmiiseen tavoitteellisen valmennukseen
 • Haluat harjoitella myös silloin, kun sinulle sopii, oman aikataulun mukaan
 • Olet valmis sitoutumaan valmennukseen ja tekemään töitä oman hyvinvointisi parantamiseksi

 


NÄIN ASIAKKAAMME SANOVAT MEISTÄ JA VALMENNUKSISTAMME:


 

 ”Tehdessäni harjoituksen ennen nukkumaan menoa, liikkeet hengityksen kanssa olivat sellaiset, että pystyin unohtamaan päivän tapahtumat ja rauhoittamaan ajatukset. Nukuin paremmin. Hengitys vaati keskittymistä, ei kuitenkaan ollut liian vaikeaa ennen nukkumaan rauhoittumista. Harjoitukset olivat opeteltavissa, ei liian vaikeita. Ne olivat myös lempeitä.  Hengitykseen piti keskittyä, mutta sekään ei ollut ylitsepääsemättömän vaikeaa. Huomasin, että enemmän pitäisi itse hengitykseen muutoinkin keskittyä enemmän. Tehdessäni harjoituksen esim. ennen muita päivän reenejä, kierrot ja liikkeet avasivat hyvin kroppaa fyysisempiin reeneihin. Toimi silloin hyvänä kehon herättäjänä. Jos reenin aloittaminen tuntui työläältä, alkulämpö oli sellainen, että kun sai ohjelman päälle, sitä ei lopettanut kesken. Tuli hyvä mieli, kun oli harjoitteet tehty ja sai rauhassa olla rentoutuksen ajan miettien mukavia tuntemuksia. Videot ja lisämateriaalit olivat selkeitä. Ohjaajan ääni oli selkeä, hyvä ja ääni rauhoittava. Musiikki oli rauhoittava, juuri sopiva harjoitteisiin.” -Tiina 37-v.

”Koen, että ryhtini on jossain määrin parantunut ja kiinnitän ryhtiini enemmän huomiota päivän aikana.Vatsan seutu tuntuu hieman napakammalta. Ylipäänsä tuntuu energisemmältä. Nirvana Fitness harjoitukset olivat tosi kivoja, tykkäsin kovasti. Tuokiot olivat sopivan pituisia ja sopivan tasoisia. Hyvät asiantuntevat ohjaajat, huolellisesti valmisteltu valmennuskokonaisuus, hyvät harjoitukset… Erittäin onnistunut kokonaisuus! Olitte osaavia, asiantuntevia, kannustavia ja mukavia. Lämmin kiitos.” Tuula 56-v.

”Tein juuri puolen tunnin ohjelman toisen kerran ja tykkään todella paljon; ohjelma saa aikaan levollisen olon ja siinä sivussa se aktivoi keskivartaloa mukavasti. Erityisen iloinen olen siitä, että tuo polvikin tuntuu nyt hyvältä, eikä se rasitu/kipeydy noista liikkeistä.” -Nainen 39-v.

”Huippu ohjaajat, motivoivat liikkeet!” -Nainen 38-v.

”Ryhtini on parempi ja keskivartalon lihasten vahvistuminen on parempaan päin koko ajan.” -Riikka 33-v.

 

”Tuntemukseni olivat tosi hyvä hyviä. Valmennuksessa haastavia asioita eri liikkeissä ja toinen juttu valmennukseen keskittyminen ja vielä jatkumo omassa arjessa. Tuokiot minulle tosi rauhoittavia, keskityttiin juuri asian ytimeen. Unohdin kokonaan työpäivän kiireet. Minulle haastavia olivat keskivartalon liikkeet, muttei ylitsepääsemättömiä, uskon että ne ovat myös tehokkaita. Aion jatkossa harjoitella niitä päivittäin.” Nainen 61-v.

 

”Ennen valmennusta tunsin väsymystä ja sohvan ”imu” oli päivittäistä. Jälkeen valmennuksen tietoista kehon korjausliikettä seisoessa, istuessa, jne. Olen myös kiinnittänyt huomiota hengitykseeni päivittäin (jota en ole aiemmin itseasiassa ajatellut koskaan)! Olette motivoivia valmentajia!” Teija

 

”Ennen tunsin oloni väsyneeksi, tylsistyneeksi, eikä energiaa riittänyt. Valmennuksen jälkeen vireystila oli parempi, parempi keskittyminen. Vaati pari kertaa päästä mukaan harjoituksiin. Harjoitusten päätteeksi aina virkistynyt ja hyvä olo. Hengitys kulki paremmin.” -Hanne 32-v.

  

”Tuokion jälkeen oli mieleltään rentoutunut mutta keholtaan aktiivinen olo, löytyi uusia lihaksia ja oppi tuntemaan kehon toispuoleisuuksia, mihin voi jatkossa kiinnittää huomiota.” Nainen 29-v.

 

”Valmennuksen myötä olo on keventynyt ja ranka suoristunut! Konkreettisesti huomaa miten keskivartalon lihakset vaikuttaa koko olemukseen ja oloon. Tykkäsin kovasti. Hengityksen ja liikkeen yhdistäminen on kivaa, tykkään tehdä tarkasti ja tehokkaasti. Huippu ohjaajat, motivoivat liikkeet.” Nainen 38-v.

 


HINTA JA MAKSAMINEN


KESKIVARTALO VAHMEMMAKSI 8 VIIKOSSA? -Tehokas, mutta lempeä pienryhmävalmennus on päättynyt. Tiedustele seuraavan ryhmän alkamista (yhteystiedot alla). 

 

Onko sinulla vielä käyttämättöntä Smartum- tai ePassi- tai Edenred-tykyrahaa? Meillä myös ne käyvät henkilökohtaisena maksuvälineenä. Jos haluat maksaa joillakin em. maksuvälineellä, laita meille sähköpostia: info@rightonme.fi

 


 

 Jos sinulla heräsi jotain kysyttävä,

laita sähköpostia: info@rightonme.fi

tai

soita: p. 050 547 6566/Kirsi

 

 

Valmentajat

Kirsi Huotari
Kirsi Huotari
Valmentaja
Olen Right on Me:n perustaja, sivutoiminen yrittäjä, valmentaja ja kouluttaja. Hyvinvointi, tunne- ja vuorovaikutustaidot sekä toimiva tiimityö ovat lähellä sydäntäni!
Näytä kaikki